Suora

  • Anton Lundell: 17-vuotias maailmanmestari ja jääkiekkoammattilainen
  • Jääkiekon U18 MM: Puolivälieräottelu USA - FIN
  • Jääkiekon U18 MM, puolivälieräottelu USA - FIN
  • SM-liigan kolmas loppuottelu Kärpät-HPK
  • Jääkiekon Nordic cup: FIN - SWE
  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Ruotsi

Portlandin Jusuf Nurkic loukkaantui vakavasti – sääri- ja pohjeluun murtumat pitävät bosnialaistähden sivussa loppukauden

Voitosta huolimatta Portlandin pukukopissa tunnelma oli järkyttynyt.

NBA
Jusuf Nurkic
Jusuf Nurkicin kausi on ohi.Getty Images

Koripalloilusarja NBA:ssa pelaava Portland Trail Blazers voitti maanantai-illan ottelunsa Brooklyn Netsiä vastaan kahden jatkoajan jälkeen. Voitosta huolimatta tunnelma joukkueen keskuudessa oli järkyttynyt.

Yksi joukkueen avainpelaajista, Jusuf Nurkic, tavoitteli levypalloa ja laskeutui huonosti vasemmalle jalalleen. Sääri näytti taipuvan pahasti ja Nurkic vietiin paareilla saamaan kiireesti ensiapua.

Bosnialaistähti kärsii avomurtumista sääri- ja pohjeluissaan ja on ulkona loppukauden otteluista, kertoo ESPN (siirryt toiseen palveluun).

– Näky oli vatsaa vääntävä. Luulin ensin, että hän iski kasvonsa levyyn tai jotain. Kun kävelin häntä kohti, näin kuinka kaikki kääntyivät pois äkkiä. Sitten näin hänen jalkansa, Portlandin Damian Lillard kommentoi.

Järkyttävästä näystä huolimatta Lillard joukkuekavereineen auttoi nostamaan 211-senttisen Nurkicin paareille. Toisen jatkoajan lopussa käyneen tapaturman jälkeen kaksi pistettä johdossa ollut Portland pystyi kuromaan eroa vielä kaksi pistettä lisää lukemiin 148-144.

Portland on kiinni paikassa NBA:n pudotuspeleissä kuudentena vuotena putkeen. Menestys on kuitenkin tiukassa, sillä parasta kauttaan pelaava Nurkic on ollut joukkueelle elintärkeä pistemies.

Nurkic pussitti maanantai-illan ottelussa 32 pistettä. Hän on tällä kaudella upottanut keskimäärin 15,6 pistettä ottelua kohden.

24-vuotias Nurkic pelasi viime syyskuussa MM-karsintaottelussa Espoossa, kun Bosnia-Hertsegovina taipui Suomelle 81-85. Bosnian suurin tähti Nurkic teki ottelussa 20 pistettä.

Lue myös:

Petteri Koponen rakentaa jalkapallojätti Bayernista koripallomahtia seurahistorian kalleimmalla sopimuksella – "Meillä ei ole aiemmin ollut hänen kaltaistaan pelaajaa"

LA Clippers rynnisti viidenteen peräkkäiseen voittoon, Houston kukisti New Orleansin

Lauri Markkanen oli joukkueensa tehopelaaja, Chicagolle rökäletappio

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat