Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Leluja ja lentopalloa

Mika Niemi jatkaa Jokereissa, maalivahtiosastolle 19-vuotias lupaus

Mika Niemelle viime kausi Jokereissa oli uran kolmas.

KHL
Mika Niemi
Mika Niemi.Tomi Hänninen

KHL-jääkiekkojoukkue Jokerit on käyttänyt keskushyökkääjä Mika Niemen sopimuksen option ensi kaudelle. Niemi on pelannut Jokereissa kaudesta 2016–2017 lähtien.

Tällä kaudella Niemi, 31, sai peliaikaa keskimäärin 12,5 minuuttia ottelua kohti ja keräsi 54 ottelussa pisteet 5+9 sekä teholukeman +13.

– Niemi on luotettava kahden suunnan sentteri, joka tuo joukkueeseen tärkeää erikoisosaamista ja on vahva niin kamppailuissa kuin aloituksissa. Hän on pystynyt pelaamaan vastuullisessa roolissa kansainvälisissä kaukaloissa ja on tärkeä palanen joukkuettamme myös tulevalla kaudella, Jokereiden GM Jari Kurri sanoi.

Jokereiden maalivahtiosastolle on kiinnitetty Waltteri Ignatjew, jonka sopimus kattaa tulevan kauden. Ignatjew, 19, pelasi kuluneen kauden Jokereiden yhteistyöseura Kiekko-Vantaan riveissä Mestistä torjuntaprosentilla 90,16.

– Ignatjew on lupaava nuori maalivahti, jolla on alla vahva ensimmäinen kausi miesten sarjoissa. Hän täydentää tulevan kauden maalivahtikolmikkomme ja omaa paljon potentiaalia kehittyä isojakin askeleita, Kurri kuvaili.

Lue myös:

Urheilua on aina käytetty politiikan pelinappulana – Jokerit on tästä nykyajan selvin esimerkki Suomessa

Neljä KHL-kautta pelannut Pekka Jormakka jättää Jokerit

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat