Suora

  • Urheilukierros
  • Yleisurheilun GP-sarja, Jyväskylä
  • Yleisurheilun GP-sarja, Jyväskylä
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: JPN - ENG
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: SCO - ARG
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Lentopalloliiton toimitusjohtaja Keijo Säilynoja jää pois tehtävästään – vahvistaa tiedon Yle Urheilulle

Yle Urheilun tietojen mukaan Keijo Säilynoja ei jatka Lentopalloliiton toimitusjohtajan tehtävässä, jota hän on hoitanut vuodesta 2015 saakka.

lentopallo
Keijo Säilynoja.
Lentopalloliitto

Yle Urheilun saamien tietojen mukaan Keijo Säilynoja ei jatka lentopalloliiton toimitusjohtajan tehtävässä. Säilynoja vahvistaa tiedon Yle Urheilulle.

– Vahvistan, etten tule jatkamaan Lentopalloliitossa, Säilynoja viestittää.

Yle Urheilun tietojen mukaan asiasta on jo tiedotettu liiton sisällä.

Säilynoja palkattiin tehtäviinsä keväällä 2015. Hänet tunnetaan jääkiekkoilijana, joka teki Jokereissa mittavan uran sekä pelaajana että myöhemmin toimitusjohtajana.

Lentopalloliitossa tapahtuu paljon tällä hetkellä, sillä miesten maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo on siirtymässä Venäjän päävalmentajaksi. Liitto ei ole vielä kertonut, onko Sammelvuon lähdöstä sovittu.

– Miesten maajoukkueen päävalmentajaan liittyvästä prosessista vastaa ja on vastannut alusta alkaen Lentopalloliitossa hallituksen puheenjohtaja Pasi Sydänlammi, Säilynoja jatkaa.

Lue myös:

Tuomas Sammelvuo valittiin huippupestiin Venäjän päävalmentajaksi – seuraavaksi alkavat neuvottelut Suomessa

Kiireinen Sammelvuo sai Venäjältä tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä – kertoo nyt huippupestin taustat: "Jos tällainen juttu tulee uralla eteen, siihen täytyy tarttua"

Tuomas Sammelvuon Venäjä-pestin neuvottelut etenevät – Lentopalloliitto haluaisi neuvotella jopa arvokisojen järjestämisestä Venäjän kanssa

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat