Höykyttääkö Naisleijonat Sveitsiä? Veikkaa avausmaalintekijää ja voita leijonapalkintoja!

Yle Urheilun avausmaaliveikkauksessa haetaan Suomen avausmaalintekijää ja maalin syntyaikaa Sveitsiä vastaan pelattavassa ottelussa.

Jääkiekon naisten MM 2019
Michelle Karvinen
Michelle KarvinenMaddie Meyer/Getty Images

Nyt voit veikata Naisleijonien Sveitsi-ottelun ensimmäistä maalintekijää ja maalin syntyaikaa Yle Urheilun avausmaaliveikkauksessa. Suomi kohtaa MM-kotikisojensa kolmannessa ottelussa Sveitsin Ylen suorassa lähtetyksessä kello 15.40 alkaen.

Oikean yhdistelmän (tekijä, syntyaika) veikanneiden kesken arvotaan Leijonien virallisia tuotepalkintoja.

Avausmaaliveikkauksen säännöt:

Kisassa haetaan Suomen avausmaalintekijää. Kilpailuun osallistutaan alla olevalla lomakkeella ja Yle Tunnuksella. Osallistuminen päättyy ottelun alkaessa.

Voittaja arvotaan täysin oikean yhdistelmän (maalintekijä ja syntyaika) veikanneista. Mikäli kukaan ei saa täydellistä paria oikein, haetaan seuraavaksi oikeaa maalintekijää ja lähimmäksi oikeaa aikaa veikannutta.

Mikäli kukaan ei saa maalintekijää oikein, voittaa lopulta ensimmäisenä oikeaa aikaa (tai lähimmäs sitä) veikannut pelaaja. Omien maalien kohdalla ratkaisevaa on viralliseen pöytäkirjaan maalintekijäksi merkitty pelaaja. Jos Suomi ei onnistu ottelussa maalia tekemään, voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken.

Osallistu kisaan kirjautumalla ensin Yle Tunnuksella (sivun ylälaita), tee sen jälkeen veikkauksesi ja muista jättää nimimerkkisi ja paikkakuntasi rivisi yhteydessä.

Veikkausaika päättyy, kun ottelu alkaa klo 16. Yhdellä Yle Tunnuksella kilpailuun voi osallistua vain kerran.

Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä TV2:ssa ja Urheilu-Areenassa kello 15.40 alkaen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat