Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheilukierros

Räikkösellä sekavat harjoitukset – outo pyörähdys ja vesivuoto, Bottas neljäs

Kimi Räikkönen kirjautti Bahrainissa toisissa harjoituksissa vain kuusi kierrosta.

Formula 1
Kimi Räikkönen
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Ferrarit pitivät Bahrainin toisissa harjoituksissakin kovinta vauhtia. Sebastian Vettel kirjautti kärkiajan ennen Charles Leclerciä. Vettelin aika oli 35 tuhannesosaa Leclerciä nopeampi.

Mercedeksen kuljettajat Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas jäivät yli puolen sekunnin päähän. Hamilton oli 0,603 sekuntia hitaampi. Bottas jätettin neljänneksi 0,108 sekunnin erolla Hamiltoniin.

Kimi Räikkönen ehti turhautua perjantain ensimmäisissä harjoituksissa kilpakumppaneihin, mutta toiset harjoitukset jäivät puolestaan todella lyhyiksi. Räikkönen pyörähti alussa oudosti ulostulokierroksellaan.

Loppujen lopuksi Räikkönen kirjautti vain kuusi kierrosta Alfa Romeollaan.

Hän oli lopputuloksissa vasta kuudestoista. Räikkösen ja hänen tallitoverinsa Antonio Giovinazzin autoissa epäiltiin vesivuotoja. Giovinazzi oli 18:s.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue lisää:

Räikkönen suuttui F1-tulokkaalle – Leclerc hallitsi Bahrainin avausharjoituksia

Kimi Räikkösen arki Alfa Romeon ratissa ei juuri edelliskausista eroa, mutta yksi muutos on tervetullut: "On vähemmän media- ja sponsorijuttuja, joita pitää tehdä"

Valtteri Bottas uhkaa jo Kimi Räikkösen valta-asemaa seuratuimpana suomalaisena formulakuskina – Mercedes istuu Melbournen voittajan käteen kuin unelma: "Sen täytyy johtua parrastani"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat