Suora

  • Urheiluruutu

Yleisurheilijat saivat johtajaksi oman suosikkinsa, joka aikoo palauttaa Suomen mitalimaaksi – miten ihmeessä se onnistuu?

Suomen Urheiluliiton uusi puheenjohtaja Sami Itani on maanantaina Urheiluhullut-ohjelman vieraana.

urheilu
Urheiluhullut
Jussi Paasi juontaa Urheiluhullut-ohjelmaa maanantaisin Radio Suomessa. Yle

Kovia lupauksia, suuria suunnitelmia. SUL:n uusi puheenjohtaja Sami Itani ei ole pelännyt kertoa isoista tavoitteistaan. Itani haluaa nostaa Suomen yleisurheilun tasolle, joka tuottaa arvokisoista mitaleita.

Itanin lähtökohdat uuden nousun rakentamiseen eivät ole helpoimmasta päästä. Vielä viime keväänä huippu-urheijoilta satoi SUL:n suuntaan murskakritiikkiä. Kaiken lisäksi Urheiluliitto on rimpuillut pitkään vakavien talousongelmien kanssa.

Uudella puheenjohtajalla on nyt urheilijoiden tuki takanaan. Mutta mitä kaikkea yleisurheilun uusi ja uljas tulevaisuus vaatii? Ja miten Itani aikoo sen toteuttaa?

Sami Itani on maanantaina vieraana Radio Suomen Urheiluhullut-ohjelmassa yhdessä on Ilta-Sanomien erikoistoimittajan Pekka Holopaisen kanssa. Keskustelua suorassa lähetyksessä johdattelee Jussi Paasi.

Urheiluhullut maanantaisin Radio Suomessa kello 18.05 ja podcastina Yle Areenassa.

Lue myös:

Kristiina Mäkelä ravisteli yleisurheilupiirejä ja sai rankkaa palautetta kokeneelta managerilta - nyt Mäkelä kertoo, mitä kirjoituksellaan tavoitteli

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat