"Vain kurkkua ja kivennäisvettä" – Teemu Pukki voi saada illalla suuren kunnianosoituksen, mutta valmentaja hillitsee juhlia jo etukäteen

Teemu Pukki on ehdolla jalkapallon Englannin Mestaruussarjan vuoden pelaajaksi tänä iltana järjestettävässä palkintogaalassa Lontoossa.

jalkapallo
Teemu Pukki
AOP

Norwichin Teemu Pukki on ehdolla jalkapallon Mestaruussarjan vuoden pelaajaksi Englannin jalkapalloliigojen palkintogaalassa Lontoossa sunnuntai-iltana.

Viikonloppu on ollut suomalaishyökkääjälle muutenkin yhtä juhlaa, sillä Pukki teki kaksi maalia lauantain ottelussa QPR:ää vastaan. Ottelua oli seuraamassa ensi viikolla syntymäpäiviään juhliva Pukin isä.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke kommentoi sunnuntain palkintogaalaa Norwich Evening Newsille (siirryt toiseen palveluun). Pukin joukkuekaveri Max Aarons on ehdolla vuoden nuoreksi pelaajaksi.

– He voivat matkustaa, mutta saavat ottaa vain kurkkua ja kivennäisvettä! Ei alkoholia, Farke vitsaili.

Juhlimiseen ei todella ole aikaa, sillä Norwich pelaa seuraavan kerran jo keskiviikkona Readingia vastaan.

– Heidän on tärkeää päästä kotiin nukkumaan jo sunnuntai-iltana. He tietävät, että tärkein asia on jatkaa työntekoa kohti tärkeintä palkintoa (nousua Valioliigaan), Farke totesi.

Vaikka Farke painotti joukkueen menestyksen tärkeyttä, hän muisti jakaa kehuja myös palkintogaalaan matkaaville pelaajilleen. Sekä Pukki että Aarons on jo valittu Mestaruussarjan vuoden joukkueeseen.

– He ansaitsevat olla valokeilassa ja saada kaikki suosionosoitukset ja kehut. He ovat niin vaatimattomia, heidän jalkansa pysyvät maassa, Farke sanoi.

Pukin lisäksi Mestaruussarjan vuoden pelaajaksi ovat ehdolla Sheffield Unitedin Billy Sharp ja Birminghamin Che Adams. Norwich johtaa sarjaa seitsemän pisteen erolla Sheffield Unitediin, kun kuusi kierrosta on pelaamatta.

Juuri Sharp on Pukin lähin uhkaaja maalipörssin kärjessä. Pukin saldo on 26 maalia, kun taas Sharp on heiluttanut verkkoa 23 kertaa.

Lue myös:

Teemu Pukki teki taas kaksi maalia, mutta sai suurimmat suosionosoitukset jostain aivan muusta – "Minun oli tehtävä niin"

Teemu Pukin unelmapeli osui juuri oikeaan paikkaan, perhe kannusti Norwichin katsomossa – "Hienoa tehdä iskälle maali, kun sillä on synttäritkin tulossa"

Huippuvireinen Teemu Pukki täräytti kaksi maalia – Norwich jyräsi QPR:n 4-0

Lähteet: Norwich Evening News

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat