Suora

  • Painin MM, Kreikkalais-roomalainen paini
  • Painin MM: Kreikkalais-roomalainen paini
  • Lentopallon EM, Venäjä - Suomi
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, Turkki, kisakooste
  • Urheiluruutu

TPS:lle historiallinen finaalipaikka salibandyliigassa – "Sitoutunut ja henkisesti vahva joukkue"

Loistavan kauden pelannut TPS pelaa ensimmäistä kertaa miesten salibandyliigan finaaleissa. Asian varmistumista oli Turussa seuraamassa 2350 katsojaa.

urheilu
TPS vs SPV
TPS vs SPVSalibandyliiga

Turkulaiset kukistivat välierien kuudennessa ottelussa SPV:n kotihallissaan 5-4 ja etenivät finaaleihin tamperelaista Classicia vastaan voitoin 4-2.

Sunnuntaina kotijoukkueen ratkaisupelaajia olivat ykkösketjun hyökkääjät Olli Kinnunen, joka teki kaksi maalia, sekä tehot 1+2 iskenyt Miko Kailiala.

– Tultiin taas porteista loistavasti ja ansaittiin nopea johtoasema. Vastustaja näytti sen jälkeen tasonsa ja hilautui väkisin takaisin peliin mukaan, TPS:n valmentaja Jukka Ruotsalainen analysoi.

– Päätöserä oli jälleen meiltä erinomainen ja joukkue pelasi fiksusti viimeiset minuutit kellosta pois. Pidettiin SPV:n hurja hyökkäyskalusto yhtä matsia vaille neljässä osumassa, joka on mieletön saavutus joukkueelta ja osoittaa, kuinka sitoutunut ja henkisesti vahva joukkue meillä on. Nyt nautitaan ja huomenna fokus 110 prosenttisesti kohti lauantain finaaliavausta, päätti Ruotsalainen.

Loppuottelut alkavat Tampereelta. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Turkulaiset lähtevät finaaliin altavastaajana, sillä Classic on juhlinut SM-kultaa kolmena edellisenä keväänä. TPS:lle myös saavutettu välieräpaikka oli seurahistorian ensimmäinen.

SPV pelaa pronssimitaleista espoolaista Oilersia vastaan.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat