SB-Pro jyräsi naisten salibandyfinaaleihin – "Mimmit ovat tehneet huikean duunin"

Nurmijärveläinen SB-Pro voitti välieräsarjan kolmannessa ottelussa TPS:n maalein 7–2.

Kuva: Anssi Koskinen

Nurmijärveläinen SB-Pro eteni voitoin 3–0 naisten salibandyfinaaleihin. Kotijoukkue SB-Pro kukisti välieräsarjan kolmannessa ottelussa TPS:n maalein 7–2.

Joukkueen pisterohmu oli kaksi maalia tehnyt Jenni Torkki. SB-Pro on hallitseva mestari, joten se pääsee puolustamaan viime kauden ykkössijaansa.

– Mimmit ovat tehneet huikean duunin. Todella vaikea syksy alla ja olemme saaneet henkisen puolen korjattu sellaiseen formuun, että pääsemme taistelemaan Suomen mestaruudesta, SB-Pron päävalmentaja Sami Saarikoski kommentoi ottelun jälkeen.

PSS ja KooVee taistelevat vielä pääsystä suomenmestaruustaisteluun SB-Prota vastaan. Saarikosken mukaan finaalivastustajalla ei ole heille väliä.

– Molemmat joukkueet tunnemme todella hyvin. He vääntävät tasaista sarjaa, joten meidän kannaltamme se on ihan sama kumpi tulee vastaan. Meidän pitää kuitenkin lähteä peleihin 110 prosenttisesti.

SB-Pron loppuviikko menee valmistautuessa ja PSS:n ja Kooveen otteluita seuratessa. Tässä vaiheessa Saarikoski kiittelee myös nurmijärveläistä kotiyleisöä.

– Ilman heitä olisi huomattavasti tylsempää.

Toisessa välieräparissa porvoolainen PSS kukisti kotonaan Kooveen jatkoajalla 5–4. Ottelun ratkaisumaalin teki jatkoajalla Ella Sundström. PSS:stä Ella Holmberg keräsi tehot 2+1.

PSS johtaa välieräsarjaa voitoin 2–1. Sarja katkeaa kolmella voitolla, joten porvoolaiset saattavat lunastaa finaalipaikan lauantaina vieraskentällä.

Lue myös: