Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheilua Yle Puheessa: Siim Liivik
  • Urheilua Yle Puheessa: Siim Liivik

Miro Heiskasen NHL:n pudotuspelit alkoivat suorastaan herkullisesti – Dallasin ensikertalainen maalasi heti

Dallas kukisti Nashvillen 3–2 NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

NHL
Miro Heiskanen teki kaksi maalia NHL-pudotuspelidebyytissään
Miro Heiskanen teki kaksi maalia NHL-pudotuspelidebyytissään

Miro Heiskanen oli joukkueensa sankari, kun Dallas voitti ennakkosuosikki Nashvillen 3–2 NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Heiskaselle yöllinen NHL-pudotuspeli oli uran ensimmäinen. Heiskanen toi joukkueensa ensin 1–1-tasoihin ottelun toisessa erässä. Heiskasen maalin ja syötön voit katsoa pääkuvaa klikkaamalla (Viasatin kuvaa).

Kolmannessa erässä Heiskanen oli vahvasti mukana 2–1-johtomaalissa, kun tarkka veto upposi Nashvillen maalia vartioineen Pekka Rinteen taakse. Maali merkattiin ensin Heiskasen nimiin, mutta Dallas tiedotti myöhemmin Twitter-tilillään, (siirryt toiseen palveluun) että se merkattiinkin Alexander Raduloville. Suomalaispuolustaja sai syöttöpisteen.

Rinne joutui taipumaan lopulta maalillaan kolmesti, kun Mats Zuccarello iski voittomaalin Dallasille.

Juttua päivitetty 18.15: Lisätty tieto siitä, että Heiskasen toinen osuma kirjattiin myöhemmin Alexander Raduloville ja Heiskanen sai siitä syöttöpisteen.

Lue myös:

Miro Heiskanen sivusi NHL-historiaa pudotuspelidebyytissään – katso kylmänviileä ele pukuhuoneessa

Patrik Laine vastasi huutoon ja teki maalin NHL:n kuuminta maalivahtia vastaan – tolppalaukaus vei voiton: ”Näyttää olevan kauden teema"

Patrik Lainetta ei runkosarja enää paina – Näin suomalainen tykittää Winnipegin ainokaisen pudotuspelien avauskierroksella

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat