Missä Helmarit menee syksyn EM-karsintoja silmällä pitäen? Yle Areenan Urheilukierroksella vieraana valmentaja Maiju Ruotsalainen

Urheilukierroksen studiovieraana on lauantaina Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen valmentaja Maiju Ruotsalainen. Lähetys alkaa Yle Areenassa kello 14.50.

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue
Helmarit Puolaa vastaan
Katso lähetystä tästä.

Urheilukierroksen vieraaksi saapuu lauantaina Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen valmentaja Maiju Ruotsalainen. Lähetys alkaa kello 14.50 ja sitä voi seurata poikkeuksellisesti vain Yle Areenasta. Ruotsalainen on vieraana lähetyksessä kello 15.45 alkaen.

Helmareiden valmentaja avaa lähetyksessä menneen talven harjoituskautta ja kertoo, miten syksyn EM-karsintoihin valmistautuminen joukkueelta on sujunut.

Lauantain Urheilukierroksen päivän Veikkausliigaottelut ovat FC Inter–SJK, KPV–RoPS ja KuPS–HJK, joista lähetetään selostusta suorana paikalta.

Lue myös:

Helmarien EM-kisapaikka on realismia, mutta parannettavaa riittää: "Edellisissä karsinnoissa ei onnistuttu pelitavan osalta parhaalla mahdollisella tavalla"

Suomen jalkapallonaiset päihittivät Puolan Eveliina Summasen osumalla

Juventuksen suomalaispuolustaja pelasi ennätysyleisön edessä: hehkutti historiallista ottelua Twitterissä – "Mikä päivä, mikä voitto, mikä joukkue!"

Helmarit lähtee maaotteluihin Sveitsiä ja Puolaa vastaan vahvalla kokoonpanolla

Kiireinen työ ja hektinen pääkaupunkiseutu vaihtuivat seesteiseen saareen ja urheilijan arkeen: ”Jalkapallo on nyt päivän kohokohta”

Helmarit pelasi turnauksen parhaan pelinsä – Pohjois-Korea korjasi silti pisteet

Tshekki kaatoi Suomen jalkapallonaiset lisäajalla

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat