Suora

  • Lentopallon EM, Suomi - Turkki

Kuka iskee Naisleijonista Kanadan verkkoon? Veikkaa avausmaalintekijää ja voita Suomen pelipaita nimikirjoituksilla!

Yle Urheilun avausmaaliveikkauksessa haetaan Suomen avausmaalintekijää ja maalin syntyaikaa Kanadaa vastaan pelattavassa MM-välierässä.

urheilu
Naisleijonat maalin luona.
Tomi Hänninen

Nyt voit veikata Naisleijonienvälieräottelun ensimmäistä maalintekijää ja maalin syntyaikaa Yle Urheilun avausmaaliveikkauksessa. Suomi kohtaa MM-kotikisojensa välierissä Kanadan Ylen suorassa lähtetyksessä kello 15.40 alkaen.

Oikean yhdistelmän (tekijä, syntyaika) veikanneiden kesken arvotaan Leijonien pelipaita pelaajien nimikirjoituksilla.

Avausmaaliveikkauksen säännöt:

Kisassa haetaan Suomen avausmaalintekijää. Kilpailuun osallistutaan alla olevalla lomakkeella ja Yle Tunnuksella. Osallistuminen päättyy ottelun alkaessa.

Voittaja arvotaan täysin oikean yhdistelmän (maalintekijä ja syntyaika) veikanneista. Mikäli kukaan ei saa täydellistä paria oikein, haetaan seuraavaksi oikeaa maalintekijää ja lähimmäksi oikeaa aikaa veikannutta.

Mikäli kukaan ei saa maalintekijää oikein, voittaa lopulta ensimmäisenä oikeaa aikaa (tai lähimmäs sitä) veikannut pelaaja. Omien maalien kohdalla ratkaisevaa on viralliseen pöytäkirjaan maalintekijäksi merkitty pelaaja. Jos Suomi ei onnistu ottelussa maalia tekemään, voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken.

Osallistu kisaan kirjautumalla ensin Yle Tunnuksella (sivun ylälaita), tee sen jälkeen veikkauksesi ja muista jättää nimimerkkisi ja paikkakuntasi rivisi yhteydessä.

Veikkausaika päättyy, kun ottelu alkaa klo 16.00. Yhdellä Yle Tunnuksella kilpailuun voi osallistua vain kerran.

Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä TV2:ssa ja Urheilu-Areenassa kello 15.40 alkaen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat