Puhtaalla pelillä jatkava SJK selvisi Interin loppurynnistyksestä – RoPS sai voittotilinsä auki KPV:n kustannuksella

SJK:lla on nyt kasassa kaksi voittoa kahdesta ottelusta.

Veikkausliiga
Denys Oliinyk
AOP

SJK:n tehokas avauspuoliaika siivitti seinäjokelaiset 2–1-vierasvoittoon Interistä jalkapallon Veikkausliigassa.

Brassipuolustaja Nadson tuikkasi maalin edestä SJK:n johtoon 21. minuutilla. Denis Oliinyk lisäsi johtoa vain hetki ennen puoliaikaa kauden toisella maalillaan.

Filip Valencicin upea kierteinen laukaus nosti Interin mukaan peliin 86. minuutilla. Tasoitusmaali oli lähellä vielä aivan loppuhetkillä. Miro Tenho puski Mika Ojalan kulmapotkun vain niukasti ohi SJK:n maalin.

– Syöttöpelimme ei onnistunut, emmekä saaneet muutettua pelimme suuntaa paremmaksi, Interin päävalmentaja Jose Riveiro harmitteli.

SJK on voittanut molemmat pelaamansa ottelunsa ja nousi voitolla tasapisteisiin sarjan kärjessä olevan HJK:n kanssa. HJK pelaa KuPSin vieraana myöhemmin lauantaina.

– Peli oli odotetun kovaa taistelua. Olimme vahvempia kaksinkamppailuissa ja onnistuimme hallitsemaan peliä, SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko iloitsi.

Iltapäivän toisessa ottelussa RoPS otti niukan 1–0-vierasvoiton KPV:sta Juho Hyvärisen maalilla. Voitto oli kolme ottelua jo pelanneelle RoPSille kauden ensimmäinen.

– Ensimmäisen kerran tänä vuonna nolla omissa. Se on kesän mittaan tärkeää ja tietää pisteitä, RoPSin päävalmentaja Toni Koskela summasi.

Lue myös:

FC Lahti nappasi Hongan kamerunilaispelaajan - "Hän pystyy loihtimaan tyhjästä paikan"

Yksi suomalaisen jalkapallon kirkkaimmista timanteista kertoo sietämättömistä kivuistaan – Timo Stavitski joutuu pitkään kuntoutukseen

Sarjanousija HIFK on Veikkausliigan suuri mysteeri, kun joukkueessa meni rytinällä uusiksi pelaajat ja valmentaja – "Emme voineet päästä tilanteeseen, missä kaikki olisivat hymyilleet"

Kovat panostukset, surkeat tulokset – viime vuodet sekoillut FC Inter hakee vakautta nyt rauhallisen "tiedemiehen" opein: "Meuhkaaminen ja pullistelu ovat lopullisesti poissa"

Hehkutettu maalitykki ahdistui HJK:ssa niin, että kutsui vanhemmat apuun – nyt jääräpäinen tähtihyökkääjä haluaa nostaa kompuroineen Interin huipulle

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat