Suora

  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Tuomas Lahti jäi ilman pronssimitalia painin EM-kisoissa Bukarestissa – "Taisi olla karhu leijonaa vahvempi"

Lahti hävisi pronssiottelun Venäjän Sergei Semenoville painin EM-kisoissa Bukarestissa. Vili Ropponen ja Elias Kuosmanen kärsivät puolestaan välierätappiot.

paini
Tuomas Lahti.
Marko Tuominiemi / AOP

Suomen Tuomas Lahti hävisi kreikkalais-roomalaisen painin EM-kisojen pronssiottelun 130 kilon sarjassa. Venäläinen Sergei Semenov oli parempi pistein 4–0.

Semenov otti kaikki pisteensä ottelun avausminuutilla. Venäläinen on hallitseva maailmanmestari ja Rion olympiakisojen pronssimitalisti.

– Taisi olla karhu leijonaa vahvempi. Hyvin hän osasi jäädyttää tilanteet pystystä. Sitä on vaikea saada rikki, että saisi tehtyä omia liikkeitä.

Vili Ropponen jäi puolestaan vaille mahdollisuuksia 82-kiloisten EM-välierässä. Georgian Lasha Gobadze voitti suomalaisen pistein 11–0.

Myös Elias Kuosmanen joutui taipumaan 97 kilon sarjan välierässä. Bulgarian Kiril Milov oli parempi pistein 4–1, vaikka Kuosmanen johti vielä tauolla 1–0.

– Käteen tuntui, että matsi oli hallussa. Sain kaverin hyvin liikkelle, mutta ei nytkähtänyt. Vähän kyseenalaisista jutuista kaveri sai pinnansa. Tällaista tämä paini on. Ärsyttää etenkin kun tuntui, että tämä olisi ollut voitettavissa, Kuosmanen tuumi.

Molemmat suomalaiset ottelevat Bukarestissa huomenna EM-pronssista.

Juttua päivitetty kello 20.45: Lisätty tieto Lahden pronssiottelusta ja kommentit.

Lue myös:

Elias Kuosmanen ja Vili Ropponen etenivät painin EM-välieriin – Tuomas Lahti taistelee illalla pronssista venäläistä maailmanmestaria vastaan

Petra Olli iloitsi EM-pronssimitalin tuoneesta suorituksestaan: "Oli kyllä ristuksen hieno liike"

Mahtava nousu! Petra Olli nappasi EM-pronssia

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat