Suora

  • Elävä arkisto esittää

Tasapeleihin tottunut KuPS törmäsi HJK:n venäläisvahtiin

KuPS ja HJK jäivät ilman maaleja jalkapallon Veikkausliigassa. HJK:n Maksim Rudakov esitti tukun huipputorjuntoja.

Veikkausliiga
Maksim Rudakov HJK
AOP

KuPS ei kyennyt avaamaan voittotiliään jalkapallon Veikkausliigassa, vaikka kuopiolaisjoukkueella oli tukku erinomaisia maalintekopaikkoja HJK:ta vastaan lauantaina. KuPS törmäsi HJK:n maalivahtiin Maksim Rudakoviin, jonka torjuntojen ansiosta pisteet jaettiin 0–0-tuloksella.

– Vastustajan veskari oli tosi hyvä. Meiltä oli paljon tasapainoisempi esitys kuin kahdessa edellisessä ottelussa, KuPSin toppari Juho Pirttijoki sanoi.

Jo ensimmäisellä puoliajalla Rudakov venyi kahteen hienoon torjuntaan, kun hän poimi käsiinsä Rasmus Karjalaisen ja Petteri Pennasen kovat vedot alakulmasta.

Toisella puoliajalla Karjalaisen ja Rudakovin kaksintaistelu jatkui, mutta venäläismaalivahti oli ohittamaton. Rudakov torjui kaksi Karjalaisen laukausta yhdellä kädellä kulmapotkuiksi.

Aivan viime minuuteilla KuPSin Ilmari Niskanen karkasi maalintekopaikkaan, mutta taas Rudakov oli tiellä. Hän torjui jalallaan Niskasen maalintekoyrityksen.

HJK hallitsi pelitapahtumia ja piti enemmän palloa. Viimeinen silaus hyökkäyspäässä puuttui.

– KuPSin linjaa ei ollut helppo murtaa, HJK:n puolustaja Nikolai Alho totesi.

KuPS on pelannut kaikki kolme otteluaan tasan. HJK:lle tasapeli oli kauden ensimmäinen pistemenetys.

Lue myös:

Puhtaalla pelillä jatkava SJK selvisi Interin loppurynnistyksestä – RoPS sai voittotilinsä auki KPV:n kustannuksella

Sarjanousija HIFK on Veikkausliigan suuri mysteeri, kun joukkueessa meni rytinällä uusiksi pelaajat ja valmentaja – "Emme voineet päästä tilanteeseen, missä kaikki olisivat hymyilleet"

Kovat panostukset, surkeat tulokset – viime vuodet sekoillut FC Inter hakee vakautta nyt rauhallisen "tiedemiehen" opein: "Meuhkaaminen ja pullistelu ovat lopullisesti poissa"

Hehkutettu maalitykki ahdistui HJK:ssa niin, että kutsui vanhemmat apuun – nyt jääräpäinen tähtihyökkääjä haluaa nostaa kompuroineen Interin huipulle

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat