IS: Koripalloliiton puheenjohtaja Antti Zitting jättää paikkansa – uusi pomo valitaan kuun lopulla

Antti Zitting on toiminut Koripalloliiton puheenjohtajana vuodesta 2013.

koripallo
Antti Zitting vuonna 2018
Timo Jaakonaho / Lehtikuva

Koripalloliiton puheenjohtajana vuodesta 2013 toiminut Antti Zitting ei jatka tehtävässään, kertoi Ilta-Sanomat sunnuntaina (siirryt toiseen palveluun). Liitto valitsee uuden puheenjohtajan kokouksessaan 27. huhtikuuta.

– Ylpeydellä jätän tehtävän uusille voimille. Takana on uskomaton kuusi vuotta. Nyt on paikka sitten osoittaa uusia tuulia, jos sellaisia kaivataan, Zitting kertoi IS:lle.

Zitting, 63, kehuu pj-aikansa olleen "ikimuistoinen matka susiperheen kasvamisessa". Jotain toki jäi keskenkin kehittymisessä, luonnollisesti.

– Minusta Korisliigan tuote voisi olla vielä parempi. Muuten on kaikilla alueilla jollain tavalla edetty. Haluaisin miesten ja naisten Korisliigassa ambitiotasoa vielä pykälää ylöspäin.

IS:n mukaan Koripalloliiton ehdollepanotoimikunta on asettanut ehdolle Zittingin seuraajaksi Timo Elon. Mahdollista on, että kuun lopun kokoukseen mennessä ilmestyy vielä muita ehdokkaita.

Lue myös:

Henrik Dettmann jatkaa Susijengin päävalmentajana ja liiton valmennuksen johtajana – “Minulla on elinikäinen valmennussopimus”

Zitting voitti Koripalloliiton pj-vaalin – Helsingin EM-alkulohkon alustava tulos 600 000 euroa positiivinen

IS: Korispomo lainasi puoli miljoonaa omia rahojaan Susijengin MM-paikkaa varten

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat