Zlatan Ibrahimovic huippuvireessä MLS:ssä: "Minulla on yli 500 maalia, tässä ei ole mitään uutta"

Ruotsalaistähti iski kuudennen maalinsa neljään otteluun.

urheilu
Zlatan Ibrahimovic
Getty Images

Ruotsalaisjalkapalloilija Zlatan Ibrahimovic jatkaa huippuotteitaan Yhdysvaltain MLS-liigassa.

LA Galaxya edustava supertähti maalasi kahdesti, kun Galaxy kaatoi kotikentällään Philadelphia Unionin 2–0.

– Yritän vain auttaa joukkuetta parhaani mukaan, Zlatan sanaili ruotsalaiselle epätyypilliseen tapaan seuran verkkosivuilla. (siirryt toiseen palveluun)

Pian äänessä kuultiin kuitenkin tuttua ruotsalaista. Ibrahimovic on uhonnut rikkovansa MLS:n maaliennätyksen, ja alkukaudesta hän on ainakin hyvässä vauhdissa sitä kohti. Viime kaudella Josef Martinez iski 31 osumaa 34 sarjaottelussa.

– Minulla on enemmän kuin 500 maalia, tässä ei ole mitään uutta. Olen tehnyt tätä kauan. Aion rikkoa kaikki MLS:n ennätykset.

Toisen osumansa Ibrahimovic laukoi rangaistuspotkusta, joka myönnettiin pitkän VAR-tarkastuksen jälkeen.

– VAR on hyvä asia, mutta tarkastuksessa kestää liian kauan aikaa. Kuka tahansa rangaistuspotkun ampuu, hänen täytyy vain olla kärsiväinen. En tiedä, mitä hän (tuomari) teki. Ehkä hän nukkui tai sitten unelmoi maalistani.

Ibrahimovicilta jäi kauden alussa kaksi ottelua väliin loukkaantumisen vuoksi. Paluunsa jälkeen ruotsalainen on ollut huippuiskussa, sillä hän on tehnyt kuusi osumaa neljässä ottelussa.

Lue myös:

Vastustajan valmentaja kehui Zlatan Ibrahimovicia

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat