Ilves ja VPS maalittomaan tasapeliin Veikkausliigan sunnuntain ottelussa

Tampereella nähtiin sunnuntaina maaliton ottelu, kun jalkapallon Veikkausliigassa kohtasivat Ilves ja VPS.

Veikkausliiga
Lauri Ala-Myllymäki (Ilves) v Jonas Häkkinen (VPS).
Juha Tamminen / AOP

Ilves ja VPS pelasivat jalkapallon Veikkausliigan ainoan ottelun sunnuntaina. Peli päättyi lukemin 0–0. Ottelu oli molemmille joukkueille kauden toinen.

Tampereella Ratinan stadionilla joukkueet kamppailivat maalittoman ensimmäisen puoliajan. Kotijoukkue Ilves hallitsi peliä yli 2 800 kotiavausta seuraamaan tulleen katsojan edessä, kun vaasalaiset eivät saaneet kirjattua yhtään laukausta maalia kohden. Ilves teki maalia kohden kuusi laukausta.

Ilves ei kuitenkaan onnistunut viimeistelyssä, ja joukkueiden kohtaaminen päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin.

– Ei taaskaan osumia omiin ja hallintaa riittämiin, siihen pitää olla kai jossain määrin tyytyväinen, tiivisti Ilveksen valmentaja Jarkko Wiss.

Avauspisteensä ottaneella VPS:llä oli lisäajalla ottelun paras tekopaikka, mutta Samu Alanko ei onnistunut. Se oli vieraiden ainoa laukaus ottelussa, sitä ennen Ilveksellä oli ollut niitä 12.

VPS hävisi liigakauden avauksensa kotonaan Interille viime hetken maalilla, nyt se oli lähellä ottaa itse kolme pistettä vastaavalla tavalla.

– Nuori kaveri antoi laidalta loistavan syötön, mutta ei saatu palloa sisään. Vaikea sanoa miksi ei. Kasvun kannalta piste vieraissa oli meille tärkeä juttu, sanoi VPS:n valmentaja Petri Vuorinen.

Ilveksellä on kahdesta pelistään neljä pistettä, VPS:lle piste oli kauden ensimmäinen avauspelin tappion jälkeen. Liiga jatkuu huomenna otteluilla HIFK–FC Lahti ja Honka–IFK Mariehamn.

Lue myös:

Puhtaalla pelillä jatkava SJK selvisi Interin loppurynnistyksestä – RoPS sai voittotilinsä auki KPV:n kustannuksella

Tasapeleihin tottunut KuPS törmäsi HJK:n venäläisvahtiin

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat