Suora

  • Urheiluruutu
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Valioliigan huippuvahti sortui yllättävään emämunaukseen – Näin Arsenal nousi sarjassa neljänneksi

Arsenal kohenteli asemiaan Englannin Valioliigassa maanantaina. Katso ottelun ratkaisut kuvaa klikkaamalla. Video: Viasat

urheilu
Valioliigan huippuvahti töpeksi kerran – se riitti Arsenalille
Valioliigan huippuvahti töpeksi kerran – se riitti Arsenalille

Kotijoukkue Watfordille sattui kaksi mustaa hetkeä ottelun 10. ja 11. minuutilla. Ne maksoivat lopulta pisteet maanantaina.

Ensin Ben Foster, yksi sarjan parhaista maalivahdeista, aikaili sen verran pallon kanssa, että Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyang venytti jalkansa avauksen eteen, ja pallo kimposi Arsenal-maalitykin mainiosta karvauksesta suoraan Watfordin verkkoon. Osuma oli Aubameyangille liigakauden 18:s.

Vain minuutti takaiskun jälkeen Watfordin kapteeni Troy Deeney tyrkkäsi kyynärpäällään Arsenalin Lucas Torreiraa kasvoihin. Turhanpäiväisestä tempusta tuomari näytti suoran punaisen kortin Deeneylle.

Sen jälkeen kun Watford nousi pääsarjaan kaudeksi 2015-16, on joukkue kerännyt eniten punaisia kortteja (15) Valioliigan kaikista joukkueista.

Kahdesta "pimeästä hetkestä" huolimatta Watford puolusti jopa vaajaamiehisenä yllättävän kurinalaisesti ja organisoidusti tehden Arsenalin maalitehtailun vaikeaksi.

Arsenal nousi 1–0-vierasvoitollaan Englannin Valioliigassa neljänneksi ohi Manchester Unitedin ja tasapisteissä olevan Chelsean. Taulukko

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat