Suora

  • Rytmisen EM
  • Topi Raitanen - suunnistuslupaus joka vaihtoi lajia yleisurheiluun
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Rallin MM, Chile, kisakooste
  • Urheiluruutu

Ratsastajainliiton toimitusjohtaja jättää tehtävänsä

Pekka Törmälä ehti toimia liiton toimitusjohtajana vajaan vuoden ajan.

ratsastus
Suomen Ratsastajainliiton hallitus valitsi 10. huhtikuuta 2018 liiton toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pekka Törmälän.
Suomen Ratsastajainliiton hallitus valitsi 10. huhtikuuta 2018 Pekka Törmälän liiton toimitusjohtajaksi.Lehtikuva / Sonja Holma

Suomen Ratsastajainliiton toimitusjohtaja Pekka Törmälä jättää tehtävänsä välittömästi. Suomen Ratsastajainliiton tiedotteen mukaan liiton hallitus ja Törmälä ovat purkaneet toimitusjohtajan sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Purkamisen yhteydessä on laadittu uusi sopimus, jossa on sovittu erokorvauksesta. Törmälä aloitti Ratsastajainliiton toimitusjohtajana viime vuoden kesäkuussa viiden vuoden määräaikaisella sopimuksella. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

– Törmälä aloitti työnsä erittäin haastavassa tilanteessa, jossa liiton toiminta oli muutoksen kourissa. On erittäin valitettavaa, että tähän ratkaisuun päädyttiin.

– Liiton hallitus ja toimitusjohtaja allekirjoittivat sopimuksen, jossa on koeaikaa vastaava eroraha. Hallituksella on edelleen halu ja kyky kehittää lajia eteenpäin, Ratsastajainliiton puheenjohtaja Mikael Forstén sanoi tiedotteessa.

Toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa jatkossa Jukka Koivisto.

Lue myös:

Suomen ratsastajista alle viisi prosenttia on miehiä – Äijäleirillä pyritään muuttamaan lajin "tyttömyyttiä" ja kitkemään kiusaamista

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat