1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. NBA

Kyrie Irving takoi 37 pistettä ja johti Bostonin takaa-ajovoittoon Indianasta

Boston kukisti Indiana Pacersin 99–91 koripallon NBA:n pudotuspeleissä.

Kyrie Irving Kuva: Getty Images

Pelinjohtaja Kyrie Irving nakutti 37 pistettä ja johti Boston Celticsin 99–91-takaa-ajovoittoon Indiana Pacersista NBA-koripalloliigan itälohkon pudotuspeleissä. Celtics lähti viimeiselle neljännekselle 11 pisteen takaa-ajosta, mutta kiri voittoon ja 2–0-johtoon ensimmäisen kierroksen ottelusarjassa.

– Tämä antaa meille itseluottamusta, mutta vieraspeleissä voi tapahtua mitä tahansa. Meidän täytyy mennä Indianaan, joka on vaikea paikka, ja olla valmiita mihin tahansa. Siitä tulee sotaa. Ymmärrämme millainen joukkue meillä on vastassamme. Tämä on ottelusarja, Irving rauhoitteli Bostonin kannattajien intoa.

Celticsin runkosarja sujui paljon suuria odotuksia heikommin, kun taas Indiana on ylittänyt odotukset. Celticsin valmentaja Brad Stevens uskoi kuitenkin nähneensä merkkejä kateissa olleen yhteispelin löytymisestä.

– Oli todella rohkaisevaa, miten jaoimme palloa ja teimme oikeita ratkaisuja. Ja Kyrie oli aivan erityinen, Stevens sanoi ESPN:lle.

Lue myös:

Denver teki Clippersit ja nousi kaukaa voittoon NBA:n pudotuspeleissä – "Se oli hemmetinmoinen voitto"

NBA-draftin ykkösvaraukseksi povattu ihmelapsi ilmoittautui varattavaksi – Lauri Markkasen Chicago jännittää jättilupauksen saamista

NBA:n pudotuspeleissä tehtiin historiaa – Clippers nousi voittoon käsittämättömästä kuopasta