Suora

  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

HJK jälleen maalittomaan tasapeliin, piste jäi kaivelemaan SJK:ta – "Tietysti olen pettynyt, olen normaali ihminen!"

SJK ja HJK tasasivat pisteet jalkapallon Veikkausliigan kärkiottelussa. SJK-luotsi Alexei Eremenko senioria tulos jäi harmittamaan.

Veikkausliiga
Mehmet Hetemaj Hameet Singh SJK HJK
AOP

Torstain ainoa Veikkausliigan ottelu SJK–HJK päättyi 0-0-tasapeliin Seinäjoella. Ennen peliä kotijoukkueelle olisi varmasti kelvannut tasapeli, mutta ottelun tapahtumien vuoksi piste jäi kaivelemaan: SJK oli lievästi parempi osapuoli, mutta maalinteko ei onnistunut.

Samalla jatkui SJK:n surkea saldo HJK:ta vastaan. Se on onnistunut viimeksi kaatamaan Klubin sarjaottelussa vuonna 2015, ja viimeisin sarjaottelumaali HJK:n verkkoon on syntynyt vuonna 2016. Kerho on nyt pelannut 720 minuuttia tekemättä maaliakaan HJK:ta vastaan.

– Olen tietysti pettynyt, olen normaali ihminen! Mutta me pelasimme hyvin, ja se on tärkein asia jatkoa ajatellen, SJK-luotsi Alexei Eremenko senior tyytyi toteamaan.

Torstaina HJK oli ongelmissa SJK:n korkean prässin takia, ja helsinkiläisten pallollinen peli jäi totuttua heikommaksi.

– Se (korkea prässi) ei yllättänyt. Tämä tulos ei ole katastrofi, mutta nämä tiukat pelit pitäisi pystyä kääntämään voitoksi, sanoi HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo.

Maaliton tasapeli oli sarjaa johtavalle HJK:lle jo toinen peräkkäinen. Helsinkiläisten tavoin myös SJK jatkaa Veikkausliigassa tappioitta. HJK johtaa sarjaa pisteen erolla SJK:hon, mutta on pelannut ottelun enemmän.

Lue myös:

IFK Mariehamn nousi Hongan otteesta yllätysvoittoon – FC Lahden espanjalaisvahvistuksen vasen jalka puhui jälleen

Ilves ja VPS maalittomaan tasapeliin Veikkausliigan sunnuntain ottelussa

Tasapeleihin tottunut KuPS törmäsi HJK:n venäläisvahtiin

Puhtaalla pelillä jatkava SJK selvisi Interin loppurynnistyksestä – RoPS sai voittotilinsä auki KPV:n kustannuksella

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat