Teemu Pukin Norwichin nousu Valioliigaan ei ratkennut vielä – Sheffield United kaatoi Nottinghamin, joten nousujuhlat saavat odottaa

Mestaruussarjan parhaan pelaajan joukkue kohtaa perjantai-iltana Sheffield Wednesdayn.

jalkapallo
Teemu Pukki
Teemu Pukki ei päässyt vielä tänään juhlimaan Valioliigaan nousua.Imago Sport / AOP

Jalkapallon Englannin liigan mestaruussarjaa johtavan Norwich Cityn nousu Valioliigaan siirtyy. Mestaruussarjassa suorasta nousupaikasta kamppaileva Sheffield United voitti Nottinghamin 2-0 ja kipusi Norwichista neljän pisteen päähän.

Sheffield United ratkaisi kotivoittonsa vajaamiehistä Nottinghamia vastaan Mark Duffyn ja Enda Stevensin tekemillä toisen puoliajan maaleilla. Nottingham joutui toisen puoliajan alussa vajaalle, kun toppari Yohan Benalouane kaatoi Unitedin David McGoldrickin.

Norwichissa pelaava suomalaistähti Teemu Pukki valittiin viime viikolla Mestaruussarjan parhaaksi pelaajaksi. Hän on tehnyt tällä kaudella 27 maalia, mikä on vain kolme maalia vähemmän kuin sarjan ennätys.

Mikäli Sheffield United olisi perjantaina hävinnyt, olisi Norwich varmistanut paikkansa Mestaruussarjan kahden parhaan joukossa. Valioliigaan nousee suoraan Mestaruussarjan kaksi parasta joukkuetta.

Sheffield Unitedilla on sarjakautta jäljellä kolme ottelua, Norwichilla ja Unitedin kanssa tasapisteissä olevalla Leedsillä neljä. Leeds kohtaa myöhemmin tänään Wiganin ja Norwich Sheffield Wednesdayn.

Lue myös:

Teemu Pukki iski jälleen – suomalainen enää kolme maalia Mestaruussarjan maaliennätyksestä

"Tämä tuoppi maksoi enemmän kuin Teemu Pukki, uskomatonta!" Satumaisen kauden pelannut suomalaistähti villitsee englantilaisfanit maaleillaan ja suomalaisilla piirteillään

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat