Uskomatonta, pappa jaksaa sen kun heilua – Jagr iski neljä maalia ja hinasi omistamansa seuran Tshekin pääsarjaan

47-vuotias jääkiekkolegenda Jaromir Jagr osoitti jälleen kerran huikeat pelitaitonsa kotimaansa kaukalossa.

Jaromir Jagr, Kladno Kuva: AOP

Jaromir Jagr teki Kladnolle kaikki neljä maalia, kun hänen omistamansa ja edustama seura kaatoi ratkaisevassa kamppailussa Ceske Budejovicen luvuin 4-2.

Voitto sinetöi samalla sen, että Kladnon viiden vuoden mittainen kujanjuoksu päättyi Tshekin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ja perinteikäs, kuusinkertainen maan mestariseura nousi jälleen pääsarjan parrasvaloihin.

Ceske Budejovicen valmentaja, entinen Jagrin pelikaveri Vaclav Prospal päivitteli tappio-ottelun jälkeen tshekkilegendan osaamista.

– Onnittelut Kladnolle. Helpolla ei nousu heille irronnut. Tavallaan on surullista ja myös ainutlaatuista, että 47-vuotias ukko latoo näin kovassa paikassa meidän verkkoon neljä maalia. Joku voi kysyä, että missä ovat meidän kaikki seuraavan sukupolven jääkiekkoilijat, Prospal vinoili maansa medialle.

Kladnon valmentaja David Cermak ei lähtenyt tekemään syväanalyysia juhlahetkellä.

– Meillä oli kaudelle selkeä tavoite, jonka saavutimme. Jagr teki neljä maalia, mutta ellei nivunen olisi lopussa vihoitellut, niin hän olisi voinut iskeä ottelussa vaikka kuusi maalia. Nostan isosti hattua hänelle, kiitteli Cermak hokej.cz-sivustolla seurapomo Jaromir Jagria.