Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Tatli ja Lopez kävivät puntarilla ja ovat valmiita otteluun – "Tämä tilaisuus on käytettävä"

Suomalaisnyrkkeiljä Edis Tatli ottelee sunnuntaina Madison Square Gardenilla Teofimo Lopezia vastaan. Voittaja saanee paikan MM-otteluun.

nyrkkeily
Edis Tatli ja Teofimo Lopez punnitustilaisuudessa ottelupäivän aattona.
Teofimo Lopez ja Edis Tatli punnitustilaisuudessa ottelupäivän aattona.Getty Images

Edis Tatli ja Teofimo Lopez selvittivät punnituksen ennen kevyen sarjan nyrkkeilyottelua, joka käydään varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa New Yorkin Madison Square Gardenissa. Tatli painoi 61,1 kiloja ja häntä kymmenen vuotta nuorempi hondurasilais-yhdysvaltalainen Lopez 61,2 kiloa.

– Edis on hyvällä mielellä, ja painot hoituivat helposti. Nyt hyvät unet alle, ja lauantaina on kaikki pelissä. Tämä tilaisuus on käytettävä, valmentaja Pekka Mäki kommentoi tiedotteessa.

Panokset ottelussa ovat kovat, sillä 31 kertaa ammattilaiskehissä voittoa juhlineen Tatlin tähtäimessä on lähteä tavoittelemaan kevyen sarjan maailmanmestaruutta. Se vaatii voittoa Lopezista.

Illan pääottelussa yhdysvaltalainen Terence Crawford puolustaa WBO-liiton välisarjan maailmanmestaruuttaan brittiläistä Amir Khania vastaan. Tatlin ja Lopezin kohtaaminen nähdään juuri ennen illan pääottelua.

Tatli matkasi Yhdysvaltoihin jo pääsiäisviikon alussa.

Lue myös:

Edis Tatli astelee humuiseen Madison Square Gardeniin ja aikoo väsyttää kovaa iskevän, 10 vuotta nuoremman nyrkkeilylupauksen: "Tiedän, mitä sieltä tulee"

Edis Tatlin vastustaja uhosi nyrkkeilysivustolle: aikoo tyrmätä suomalaisen nopeasti – "Olen niin hyvä, että saan vastustajani näyttämään surkeilta"

Edis Tatlin vastustaja aloitti heti uhoamisen: "Tyrmään jokaisen vastustajani"

Edis Tatli pääsee iskemään New Yorkin urheilupyhättöön: ottelee rajuista tyrmäyksistä tunnettua amerikkalaislupausta vastaan – "Voitto tarkoittaisi aika selvästi MM-ottelua"

Tatli puolusti EM-vyötään voitokkaasti – espanjalaishaastajalle ensimmäinen tappio ammattilaisena

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat