Imatralla varauduttiin siihen, että kaikki halukkaat eivät mahdu halliin – Ketterän valmentajat pyyhkivät ulkokatsomon pöytiä ennen finaalia

Lappeenrannan Kisapuiston tiistaina loppuunmyynyt Ketterä järjesti kisakatsomon kotihallinsa ulkopuolelle.

Mestis
Ketterä
AOP

Imatran Ketterä ja KeuPa HT osoittivat tiistaina, että myös miesten jääkiekon toiseksi korkein sarjataso kiinnostaa yleisöä. Ketterä vei nimittäin Mestiksen finaalisarjan ensimmäisen osan Lappeenrannan Kisapuistoon. Riski kannatti, sillä halli myytiin loppuun ja ottelua seurasi 4820 silmäparia.

Imatran Ketterän ja KeuPan joukkueet Mestiksen ensimmäisen finaaliottelun aloitusseremoniassa Lappeenrannan Kisapuistossa.
Yle/ Vesa Winberg

Lauantainen kolmas finaaliottelu järjestetään Imatralla reilut tuhat katsojaa vetävässä hallissa, mutta seura on pitänyt huolen siitä, että myös hallin ulkopuolelle jäävät fanit pääsevät peliä jännittämään. Ulkokatsomoa olivat lauantaina pystyttämässä myös Ketterän valmennuskaksikko Maso Lehtonen ja Teemu Asikainen.

Innokkaimmat fanit olivat kerääntyneet ulkokatsomoon jo yli tuntia ennen ottelun alkua.

Ketterä pelaa Mestiksessä vasta toista kauttaan. Joukkue sijoittui tällä kaudella runkosarjassa kolmanneksi. Finaalivastustaja ja Mestiksen hallitseva mestari KeuPa HT teki vieläkin suuremman uroteon, sillä keuruulaisryhmä nousi loppuotteluun, vaikka sijoittui runkosarjassa vasta kahdeksanneksi.

KeuPa HT on kuitenkin pinteessä Ketterän kanssa, sillä finaalisarja on tällä hetkellä imatralaisille 2–0. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Lue myös:

Analyysi: Eteläkarjalainen kiekkoväki teki sen mihin poliitikot eivät pystyneet – Saimaankaupunki eli eräänä keväisenä iltana väkevänä täydet 60 minuuttia

Ketterä vei huippujännittävän Mestisfinaalisarjan ensimmäisen osan – ratkaisumaali yhdeksän sekuntia ennen päätössummeria

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat