Suora

  • Urheilua Yle Puheessa: Siim Liivik
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Nadal avautui rajusti yllätystappiosta – "Pelasin yhden huonoimmista peleistä massalla 14 vuoteen"

Monte Carlon Mastersin rajut yllätykset jatkuivat lauantain välierissä.

urheilu
Rafael Nadal
Rafael Nadal AOP

Ykkössijoitettu Novak Djokovic pullahti ulos puolivälierissä, ja Italian 13:nneksi sijoitettu Fabio Fognini leipoi kakkoseksi sijoitetusta Rafael Nadalista turistin välierissä lukemin 6-4, 6-2.

Nadal tuomitsi yllätystappionsa rajusti.

– Pelasin yhden huonoimmista peleistäni massalla 14 vuoteen. Tästä on vaikea löytää mitään myönteistä. Ansaitsin tappioni, espanjalainen ruoski suoritustaan ottelun jälkeen.

– Pelasin hyvää pelaajaa vastaan huonosti. Silloin ei voi muuta kuin hävitä.

Nadal ei armahtanut itseään, vaikka hän tuli otteluun kuukauden kilpailutauolta. Hän halusi säästellä kivistäviä polviaan kilpapelin rasituksista.

– On ollut terveyshuolia, enkä ole henkisesti kyennyt hyväksymään kaikkia myönnytyksiä, joita olen joutunut viime viikkoina tekemään. Tänään kentällä tuli tunne, että kaikki on pielessä, Nadal kertasi vaikeuksiaan.

Fognini kohtaa loppuottelussa Serbian sijoittamattoman Dusan Lajovicin, joka on maailmanlistalla 48:ntena. Lajovic kosti välierissä Venäjän Daniil Medvedeville tappion, jonka tämä järjesti edellispäivänä Djokovicille.

- Tulee finaali, jota kukaan ei odottanut, Fognini tiivisti Monte Carlon ATP-turnauksen yllätykset.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat