Suora

  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Katso suorana: Ratkeaako Futsal-liigan mestaruus? – KaDy tarrannut vahvasti kiinni kultaan ja ajanut Leijona Futsalin ahdinkoon

Kampuksen Dynamo johtaa miesten Futsal-liigan finaalisarjaa 2–0 ja voi viedä maanantaina mestaruuden. Klikkaa jutun kuvaa ja katso kello 14.35 alkavaa lähetystä suorana Yle Areenasta.

futsal
KaDy
Kampuksen Dynamo hakee kolmatta ja ratkaisevaa voittoa maanantaina Leijona Futsalia vastaan.

Miesten Futsal-liigan mestaruus voi ratketa maanantaina Kampuksen Dynamolle. Jyväskyläläisjoukkue on voittanut kaksi edellistä finaalisarjan kohtaamista jatkoajalla akaalaista Leijona Futsalia vastaan.

Yle Urheilun asiantuntija Ville Sihvonen povaa jälleen kiihkeää kamppailua, kun joukkueet astelevat monitoimitalon kentälle.

– KaDy lähtee kuitenkin ennakkosuosikkina otteluun. Leijona Futsalin on pitänyt nollata aikaisemmat ottelut, että voi tänään taistella voitosta, Sihvonen ennakoi.

KaDy nujersi Leijona Futsalin jatkoajalla perjantaina 5–4. Pari päivää aikaisemmin KaDy voitti kotonaan niin ikään jatkoajalla 2–1.

Suomen miesten futsalmaajoukkueen 2. valmentaja Sihvonen näkee, että parempikuntoinen joukkue on voittanut aiemmat finaalikamppailut. Rasituksen kannalta joukkueilla puntit menevät lähes tasan.

– KaDylla on pienempi rosteri, toisaalta Leijona Futsal prässää kovempaa, Sihvonen tuumii.

Nähdäänkö Jyväskylässä viime vuoden uusinta?

Viime kaudella joukkueet olivat finaalisarjassa täysin samanlaisessa tilanteessa: ottelusarja oli jyväskyläläisille 2–0. Leijona Futsal otti silloin veitsi kurkulla voiton ja venytti sarjan neljänteen otteluun, jonka KaDy kuitenkin vei.

Sihvonen uskoo, että kuumemman maalivahdin omaava joukkue on maanantaina vahvoilla. Juha-Matti Savolainen on toistaiseksi pysäytellyt palloja paremmin KaDyn maalin suulla.

– Savolainen on toistaiseksi ollut kuumempi maalivahti. Myös erikoistilanteet ratkaisevat maanantaina, Sihvonen summaa.

Katso ottelua suorana Yle TV2:sta tai Yle Areenasta kello 14:35 alkaen.

Mestaruusputki Ylen kanavilla 5.4.–30.5. Ohjelman ja suorat lähetykset löydät Yle Areenasta. Esitämme kaikki futsal-finaalit suorana Yle TV2:ssa ja Areenassa.

Lue myös:

Kampuksen Dynamo vei futsal-liigan mestaruuden katkolle jatkoerän kahdella upealla osumalla – näin syntyi näyttävä maali omasta päädystä!

KaDy otti ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat