Suora

  • Viimeistä viedään
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kampuksen Dynamo jälleen futsalin Suomen mestariksi – katso finaalit huipentanut häikäisevä osuma

Kampuksen Dynamo juhlii toista peräkkäistä futsalin Suomen mestaruuttaan. Katso David Parenten huikaiseva 5–1-osuma kuvaa klikkaamalla!

futsal
David Parente kuvassa

Jyväskyläläinen Kampuksen Dynamo on valloittanut futsalin Suomen mestaruuden. KaDy peittosi Leijona Futsalin kolmannessa finaaliottelussa 5–1 (1–1) ja vei SM-kultaa otteluvoitoin 3–0. KaDy nappasi toisen peräkkäisen mestaruutensa.

Ensimmäinen puoliaika päättyi tilanteessa 1–1, Mikko Kytölä osui KaDylle ja Miikka Hurme vastasi Leijona Futsalin tasoituksesta. KaDyn brasilialaisvahvistus Newton Jr oli toisella puoliajalla täysin pitelemätön ja ratkaisi mestaruuden KaDylle.

Newton herkutteli hattutempulla ja siivitti KaDyn 4–1-johtoon. Newton iski kahdesti heti toisen puoliajan ensimmäisillä minuuteilla ja 4–1-osuman, kun ottelua oli pelattu 32 minuuttia. Newton laukoi pallon tyhjään maaliin Leijona Futsalin karkean virheen seurauksena.

KaDy jatkoi murskajaisiaan, kun portugalilainen David Parente tykitti pallon 36 minuutin jälkeen yläkulmaan.

Kampuksen Dynamon Newton Jr oli pitelemätön SM-kullan ratkaisseessa finaalissa Leijona Futsalia vastaan.

Someron Voima vei futsal-liigan pronssimitalit. SoVo kukisti pronssiottelussa GFT:n rangaistuslaukausten jälkeen 4–3.

Kampuksen Dynamon kultajoukkueen kapteeni Mikko Kytölä osasi odottaa, ettei Leijona Futsal taipuisi vielä ensimmäisellä jaksolla.

– Pelasimme todella hyvän toisen jakson ja ansaitsimme näin tämän mestaruuden. Meiltä paras ottelumme tässä finaalisarjassa. Vielä ensimmäinen jakso oli tiukkaa, mutta tiesimme, että aika tekisi töitä hyväksemme, Kytölä sanoi Yle Urheilulle.

- Saimme joukkuepelimme toimimaan koko ajan paremmin. Tämä on mahtava joukkue, jossa on uskomaton määrä taitoa, toisaalta ehkä hiukan vähemmän kurinalaisuutta, Kytölä arvioi.

Lue lisää:

GFT uusi naisten futsalin Suomen mestaruutensa, ACE kaatui suoraan kolmessa ottelussa: "On tätä odotettu ja on tästä unelmoitu"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat