Suora

  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Käsipallon Champions League: Cocks - Sporting CP
  • Urheiluruutu
  • Käsipallon Champions League, Cocks - Sporting CP
  • Vastentahtoinen paluumuuttaja Jac Karlsson ikävöi käsipalloilijan ammattilaiselämää
  • Maalikuningas Filip Valencic: Ulkomailla futis on bisnestä, Suomessa joukkue on perheesi
  • Urheiluruutu

Yllätystulos satoi Norwichin laariin! Vain ihme voi enää estää Teemu Pukin ja kumppaneiden nousun Valioliigaan

Leedsin yllätystappio jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa tietää sitä, että Norwichin nousu Valioliigaan on viimeistä sinettiä vaille varma.

jalkapallo
teemu pukki
AOP

Teemu Pukin Norwichin nousu jalkapallon Englannin Valioliigaan on enää viimeistä silausta vajaa. Mestaruussarjassa kolmantena oleva Leeds hävisi yllättäen maanantain iltaottelussa Brentfordille 2–0.

Norwich on kuusi pistettä Leedsiä edellä, kun Mestaruussarjaa on pelaamatta kaksi kierrosta. Leeds voi siis nousta vielä tasapisteisiin, mutta Norwichin maaliero on yksitoista maalia parempi.

Näin ollen Norwichin täytyisi hävitä molemmat ottelunsa, jotta joukkueiden järjestys sarjataulukossa voisi vielä muuttua. Siinäkin tapauksessa Leedsin pitäisi voittaa omat ottelunsa ja kohentaa maalieroaan peräti yhdellätoista maalilla suhteessa Norwichiin.

Mestaruussarjan kaksi parasta nousevat suoraan Valioliigaan. Sheffield United on toisena kolme pistettä Norwichia perässä. Sijoille 3–6 jäävät joukkueet pelaavat keskenään pudotuspelit viimeisestä nousijan paikasta.

Maanantain tappio oli Leedsille toinen peräkkäinen. Neal Maupay ja Sergi Canos viimeistelivät Norwichia auttaneet Brentfordin maalit.

Pukki viimeisteli aiemmin päivällä kauden 28. maalinsa, kun Norwich jäi 2–2-tasapeliin Stoken vieraana. Pelaajien ilmeet ottelun jälkeen olivat pettyneitä, mutta iltaottelun yllätystuloksen myötä tasapelipiste osoittautui nopeasti arvokkaaksi.

Lue myös:

Teemu Pukki iski jälleen, mutta nousujuhlat siirtyivät – turhautuneelle Norwichille neljäs perättäinen tasapeli

"Tämä tuoppi maksoi enemmän kuin Teemu Pukki, uskomatonta!" Satumaisen kauden pelannut suomalaistähti villitsee englantilaisfanit maaleillaan ja suomalaisilla piirteillään

Tulikuuma Teemu Pukki kertoo avoimesti takavuosien herkuttelusta ja laiskottelusta Yle Urheilun laajassa haastattelussa – saksalaisvalmentajan kova koulu sai hänet tajuamaan, mitä menestys oikeasti vaatii

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat