Suora

  • Urheilua Yle Puheessa: Siim Liivik
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Aasian mestaruuskisoissa nähtiin uusi keihään maailman kärkitulos – yli 91 metrin taiwanilainen vei potin

Taiwanin Chao-Tsun Cheng on voittanut Dohassa yleisurheilun Aasian mestaruuskisoissa keihäsmittelön tämän kauden maailman kärkituloksella 86,72.

yleisurheilu
Chao-Tsun Cheng
AOP

Mestari Chao-Tsun Cheng, 25, kävi heittopaikalla vain kolmesti ja jätti loput yritykset suosiolla väliin varotoimenpiteenä.

Voittotulos 86,72 on samalla Aasian mestaruuskisojen ennätys. Taiwanilaisen keppimiehen Aasian ennätystulos on vuodelta 2017 ja niinkin huima kuin 91,36 metriä. (siirryt toiseen palveluun)

Seuraavan kerran Cheng kilpailee Shanghain Timanttiliigan osakilpailussa toukokuun 18. päivä.

Miesten keihäässä nähtiin Chengin lisäksi toinenkin 86 metrin kaari, sillä Intian Shivpal Singh rykäisi kolme kertaa yli 80-metrisen ja teki parhaallaan uudeksi ennätyksekseen 86,23. Se on tämän vuoden toiseksi paras keihäsnoteeraus maailmassa.

Yli 80-metrisiin ylsivät kilpailussa myös kolmanneksi sijoittunut Japanin Ryohei Arai (81,93), Taiwanin toinen keihäsedustaja Shih-Feng Huang (81,46) sekä Kiinan Qizhen Liu (80,19).

Keihään maailman kärki 2019 täältä (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat