Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Chelsea pettyi, Burnley taisteli tasapelin – "He pelasivat antijalkapalloa"

Chelsea ohitti Arsenalin ainakin hetkeksi ja nousi Englannin Valioliigassa neljänneksi pelattuaan 2-2-tasatuloksen Burnleyn kanssa Stamford Bridgella.

urheilu
Chelsean David Luiz kuvassa
Chelsean David Luiz kuvassaEPA

Chelsea ei pystynyt kunnolla hyödyntämään sitä, että sen pahimmat kilpakumppanit Tottenham, Arsenal ja Manchester United hävisivät yllättäen omat pelinsä viikonvaihteena.

Kamppailun kaikki neljä maalia tehtiin 24 minuutissa. Jeff Hendrick vei Burnleyn johtoon, kunnes Chelseasta osuivat N'Golo Kante ja Gonzalo Higuain. Vieraiden Ashley Barnes tuikkasi läheltä loppunumerot 2–2:een. Osuma oli Barnesille jo kauden 11:s.

Chelsean manageri Maurizio Sarrille ilta oli turhauttava, sillä lopputulos jäi kaivelemaan ja lisäksi joukkueesta joutuivat sivuun loukkaantumisten takia Callum Hudson-Odoi sekä maalintekijä Kante.

Ottelun jälkeen Chelsean puolustaja David Luiz kertoi mielipiteensä Sky Sportsille.

– Teimme kaiken voittaaksemme tämän pelin, mutta joskus se on vain vaikeaa. Varsinkin kun vastustaja tekee kahdesta paikastaan kaksi maalia ja muun ajan ei halua edes pelata jalkapalloa. He pelasivat antijalkapalloa ja joukkue laittoi omalle rangaistusalueella kaikki yksitoista pelaajaa, arvosteli David Luiz kovin sanoin Burnleyn "bussitaktiikkaa".

Valioliigan taulukko täältä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat