Suora

  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Käsipallon Champions League: Cocks - Sporting CP
  • Urheiluruutu
  • Käsipallon Champions League, Cocks - Sporting CP
  • Vastentahtoinen paluumuuttaja Jac Karlsson ikävöi käsipalloilijan ammattilaiselämää
  • Maalikuningas Filip Valencic: Ulkomailla futis on bisnestä, Suomessa joukkue on perheesi
  • Urheiluruutu

Bucks meni NBA-pudotuspelien toiselle kierrokselle 18 vuoden tauon jälkeen

Giannis Antetokounmpo rikkoi uransa pudotuspeliennätyksen.

NBA
Giannis Antetokounmpo donkkaa.
Giannis Antetokounmpo.Getty Images

The Milwaukee Bucks eteni NBA-koripalloliigan pudotuspelien toiselle kierrokselle ensimmäisen kerran sitten kevään 2001, kun se kukisti Detroit Pistonsin 127–104 ja vei itälohkon ensimmäisen kierroksen ottelusarjan voitoin 4–0.

Bucksin Giannis Antetokounmpo nakutti pudotuspeliennätyksensä 41 pistettä ja keräsi lisäksi yhdeksän levypalloa, kolme syöttöä, neljä torjuntaa ja yhden riiston.

– Muistan ensimmäisen pudotuspelisarjamme 2015. Chicago voitti meidät viimeisessä kuudennessa pelissä 50 pisteellä tai jollain mielettömällä erolla. Missä olimme silloin ja missä olemme nyt, tämä on ollut uskomaton matka, Antetokounmpo muisteli ESPN:n nettisivuilla.

Pistons on viimeksi voittanut pudotuspeliottelun toukokuussa 2008. 14 peräkkäistä tappiota pudotuspeleissä on NBA:n ennätys.

Detroitin tähtilaitahyökkääjä Blake Griffin oli sivussa ottelusarjan kaksi ensimmäistä peliä polvivaivojen takia. Neljännessä ottelussa hän heitti 22 pistettä ennen virhetilinsä täyttymistä.

– Blake antoi kaikkensa, vaikka pelasi käytännössä yhdellä jalalla. Hän taisteli kivusta ja turvotuksesta huolimatta, Pistonsin valmentaja Dwane Casey kiitti.

Bucks pääsee toisella pudotuspelikierroksella yrittämään revanssia Boston Celticsistä, joka pudotti Milwaukeen viime vuonna seitsemään peliin venyneessä ottelusarjassa.

Lue myös:

Boston Celtics ensimmäisenä jatkoon NBA-pudotuspeleissä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat