Solskjär turvautuu Mourinhon poppakonsteihin - ManUn norjalaisluotsi sanoo Guardiolan tekevän vilunkia

Ole Gunnar Solskjär syytti Manchester Cityä tahallisista virheistä, joilla se estää vastustajan nopeat vastahyökkäykset.

Englannin Valioliiga
Ole Gunnar Solskjär
Ole Gunnar Solskjär.Getty Images

Manchesterin valioliigaseurojen valmentajat Pep Guardiola ja Ole Gunnar Solskjär käyvät kierroksilla ennen illan paikallispeliä. Manchester Unitedin norjalainen komentaja Solskjär syytti pelin aattona Manchester Cityä tahallisista virheistä, joilla se estää vastustajan nopeat vastahyökkäykset.

Solskjärin puheiden mukaan Guardiolan suojatit turvautuvat pallonmenetyksen jälkeen vapaapotkun arvoisiin kolttosiin korkealla vastustajan puolustusalueella, jos joukkueen pelaajat eivät ole puolustusryhmityksessä.

Espanjalainen valmennusvelho Guardiola synkistyi syytteistä. Hänen mielestään Solskjär pyrkii vain vaikuttamaan puheillaan ottelun erotuomariin Andre Marrineriin.

– Ei noissa puheissa ole kyse mistään muusta, Guardiola murjotti.

– Tiedän ihan tarkasti, mitä olen sanonut pelaajilleni ensimmäisestä yhteisestä päivästämme eiliseen asti. En ole koskaan antanut mitään väitetyn kaltaisia ohjeita. En ole ikinä ohjeistanut pelaajiani hankkimaan tahallisesti vastustajalle vapaapotkuja.

Guardiolan syyllistäminen ei ole Solskjäriltä lainkaan omaperäinen neronleimaus. Hänen juonikas edeltäjänsä, portugalilainen Jose Mourinho esitti saman syytöksen Guardiolaa ja Cityä kohtaan viime kaudella.

Tilastojen perusteella ManU pelaa Cityä rajummin ottein. ManUn pelaajille on kertynyt kauden aikana 64 keltaista korttia ja Cityn pelaajille vain 38. ManUn pelaajia on rangaistu kauden aikana 201 vapaapotkulla ja Cityä 172 vaparilla.

Lue myös:

Solskjär pyysi ManU-faneilta anteeksi: "Kaikki meni pieleen"

Kaikkien aikojen nopein osuma Valioliigassa! Southampton-hyökkääjä osui seitsemässä sekunnissa

Chelsea pettyi, Burnley taisteli tasapelin – "He pelasivat antijalkapalloa"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat