Teemu Pukille kunniaa pelaajilta: nimitys Mestaruussarjan Kauden joukkueeseen

Norwich Cityä edustava Teemu Pukki valittiin jo aiemmin tänä vuonna Mestaruussarjan kauden parhaaksi pelaajaksi.

jalkapallo
Teemu Pukki
Getty Images

Englannin ammattilaisjalkapalloilun pelaajayhdistys PFA julkisti tämän kauden joukkueet eli pelipaikoittain parhaista pelaajista kootut yksitoistikot, ja Englannin kakkostason eli Mestaruussarjan Kauden joukkueessa on myös suomalaisväriä. Sarjan maalikuninkuuden näillä näkymin pokkaava ja aiemmin jo sarjan parhaaksi pelaajaksi nimitetty Teemu Pukki on joukkueen hyökkääjäkolmikossa.

Pukki on takonut Norwichille tällä liigakaudella jo 28 maalia, ja johtaa kaksi kierrosta ennen sarjan päätöstä maalitilastoa kolmella osumalla Aston Villan Tammy Abrahamiin. Villa-kärki Abraham on myös PFA:n Kauden joukkueessa, samoin kuin 23 maalia iskenyt Sheffield Unitedin Billy Sharp.

Norwich on pelannut Pukin johdolla erittäin hyvän kauden, ja seura on hyvin lähellä nousua Valioliigaan. Pukin lisäksi Kauden joukkueeseen nimitettiin Norwichista puolustajat Max Aarons ja Jamal Lewis.

Lue myös:

Yllätystulos satoi Norwichin laariin! Vain ihme voi enää estää Teemu Pukin ja kumppaneiden nousun Valioliigaan

Teemu Pukki iski jälleen, mutta nousujuhlat siirtyivät – turhautuneelle Norwichille neljäs perättäinen tasapeli

"Tämä tuoppi maksoi enemmän kuin Teemu Pukki, uskomatonta!" Satumaisen kauden pelannut suomalaistähti villitsee englantilaisfanit maaleillaan ja suomalaisilla piirteillään

Tulikuuma Teemu Pukki kertoo avoimesti takavuosien herkuttelusta ja laiskottelusta Yle Urheilun laajassa haastattelussa – saksalaisvalmentajan kova koulu sai hänet tajuamaan, mitä menestys oikeasti vaatii

Huikeaa kautta pelaava Teemu Pukki palkittiin Englannin Mestaruussarjan parhaana pelaajana

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat