Suora

  • Urheiluruutu

Cheermaajoukkue voitti semifinaalin ja lähtee puolustamaan mestaruutta ykköspaikalta

Suomi nappasi finaalipaikan myös cheertanssissa ja cheerleadingin sekajoukkuekilpailussa.

cheerleading
Suomen cheermaajoukkue
Suomen cheermaajoukkue puolustaa maailmanmestaruutta perjantaina Floridassa.Vesa Moilanen / Lehtikuva

MM-kultaa puolustava Suomen naisten cheerleading-maajoukkue selvitti tiensä perjantaina Orlandossa Yhdysvalloissa kilpailtavaan MM-finaaliin.

Suomi voitti naisten cheersarjan semifinaalin 3,5 pisteen erolla toiseksi tulleeseen Yhdysvaltojen joukkueeseen. Norja oli semifinaalin kolmas. Finaali on erillinen kilpailunsa, eivätkä semifinaalin pisteet siirry finaaliin.

– Fiilis on erittäin hyvä. Ollaan tosi iloisia ensimmäisestä sijasta. Huomiseen päivään lähdetään tosi luottavaisin mielin, naisten maajoukkueen valmentaja Maria Wahlroos kertoi tiedotteessa.

Myös muut Suomen joukkueet kilpailevat perjantain finaalissa. Cheertanssijoukkue onnistui sarjassaan ja jahtaa kärkeä toiselta sijalta. Suomen sekajoukkue oli semifinaalissa kahdeksas ja otti paikan finaalissa.

Lue myös:

MM-historiaa tehnyt cheermaajoukkue rikkoi viime vuonna Yhdysvaltojen ylivallan ja lähtee nyt kisoihin uudesta tilanteesta: "MM-kullan eteen on tehty kaikki"

Suomen cheerleading-sekajoukkueen konkari ajautui lajin pariin vahingossa – "Ihmeteltiin, että mikä tämä homma on, kun äijät heittelevät voltteja ja tyttöjä"

Lähteet: cheerleadingliitto

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat