Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheilua Yle Puheessa: Siim Liivik
  • Urheilua Yle Puheessa: Siim Liivik

Iivo Niskanen mittaa kevätvirettään Helsinki City Runilla toukokuussa: "Juoksu on minulle hyvä startti harjoituskauteen"

Hiihdon olympiavoittaja Iivo Niskanen osallistuu toukokuussa Helsinki City Runille.

hiihto
Iivo Niskanen kuvassa
Iivo Niskanen ei ole aikaisemmin osallitunut Helsinki City Runin tapaiselle puolimaratonille.Lehtikuva / Heikki Saukkomaa

Maastohiihdon olympiavoittaja Iivo Niskanen lähtee testaamaan juoksukuntoaan Helsinki City Runin -puolimaratonilla. Kisa juostaan 18. toukokuuta.

Juokseminen on Niskasen harjoittelussa isossa osassa, mutta Helsinki City Runin tapaiselle puolimaratonille suomalainen ei ole aiemmin osallistunut.

– Käyn vielä toukokuun alussa hiihtämässä yhden kilpailun, joten juoksu on minulle hyvä startti harjoituskauteen. Mitään ennakko-odotuksia ei ole, mutta kun ryhmässä juostaan, siinä on aina kilpailua mukana, Niskanen toteaa tiedotteessa.

Tavoitteissa on aika "tuntiin ja 15 minuuttiin, tai niille nurkille". Olympiavoittaja toivoo myös haastoa kanssajuoksijoilta.

– Nyt siinä on monella hyvä sauma ottaa päänahka. Toivottavasti moni voittaa minut ja (se) pistää juoksemaan jatkossa kovempia lenkkejä.

Lue myös:

Kaksinkertaisen olympiavoittajan valmentaja Olli Ohtonen luotsaa jatkossa myös Anita Korvaa

Vuokatin hiihtopariskunta nappasi mitalit kuninkuusmatkoilta – Matti Heikkinen jätti jäähyväiset kilpaladuille

Hiihdon valmennusjohto kokoustaa ensi viikolla – Pöydällä ainakin valmennuksen ja A-maajoukkueen kokoonpano: "Haasteita on ollut"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat