Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheilua Yle Puheessa: Siim Liivik

SB-Pro tyrehdytti PSS:n kirin ja nappasi kolmannen kiinnityksen naisten Salibandyliigan mestaruuteen

Nurmijärveläinen SB-Pro on voiton päässä naisten Salibandyliigan mestaruudesta.

salibandy
SB-Pro–PSS
Juhani Järvenpää / Salibandyliitto

Nurmijärveläinen SB-Pro piti pintansa kotikentällä naisten Salibandyliigan kolmannessa loppuottelussa ja kaatoi porvoolaisen PSS:n 6–3 (2–1, 1–0, 3–2).

SB-Pro näytti kolmannen erän alussa karkaavan jo selvään voittoon, kun Emma-Karoliina Itänen viimeisteli 4–1-maalin. PSS nousi kuitenkin hetkessä maalin päähän Inka Lampisen ja Fanny Holmbergin osumilla.

Meri-Helmi Höynälä iski SB-Prolle vapauttavan 5–3-maalin nopeasti Holmbergin kavennuksen jälkeen. Elina Kujala viimeisteli loppulukemat tyhjään maaliin hetki ennen päätössummeria.

– Se oli hikinen peli, hommia sai tehdä. Teimme koko joukkueena hyvin töitä. Olen tyytyväinen esitykseemme, SB-Pron Tiltu Siltanen sanoi.

SB-Pro johtaa finaalisarjaa nyt 3–0 ja on voiton päässä Suomen mestaruudesta. Mestaruus on ensimmäisen kerran katkolla tiistaina Porvoossa.

– Kaikilla osa-alueilla voimme vielä vähän parantaa. Välillä tuntui olevan vähän hoppu, vähän malttia lisää pallon kanssa niin meillä ei ole mitään hätää, Siltanen totesi.

Mestaruusputken lähetys naisten Salibandyliigan 4. finaalista PSS–SB-Pro tiistaina suorana TV2:ssa ja Areenassa kello 18.23.

Lue myös:

SB-Pro nappasi toisen finaalivoittonsa – murskasi PSS:n vieraissa

SB-Pro hallitsi ensimmäistä loppuottelua Porvoon Salibandyseuraa vastaan

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat