Suora

  • Uinnin MM
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Uinnin MM, aamun kilpailut

Jack Hughes ryöväsi Ovetshkinin ennätyksen itselleen – katso huipputalentin upea show MM-pronssipelissä

Kolmen tehopisteen Jack Hughes siivitti Yhdysvallat alle 18-vuotiaiden MM-pronssijoukkueeksi.

urheilu
Näin Jack Hughes ryöväsi Ovetshkinin ennätyksen itselleen MM-pronssipelissä
Näin Jack Hughes ryöväsi Ovetshkinin ennätyksen itselleen MM-pronssipelissä

Yhdysvallat oli Kanadalle liian kova Ruotsissa käytävien MM-kisojen pronssiottelussa ja vei himmeimmät mitalit selvällä 5–2-voitolla. Yhdysvallat on saavuttanut alle 18-vuotiaiden poikien MM-kisoissa mitalin joka vuosi aina vuodesta 2004 lähtien. Maan mahtiputki on nyt peräti 16 vuoden mittainen.

Jack Hughes hääri totutusti Yhdysvaltojen kapellimestarina. Hän syötti Alex Turcottelle avopaikan näyttävällä poikittaissyötöllä 1–0-maaliin, viimeisteli 2–1-osuman upealla give and go–maalillaan sekä tarjosi ylivoimalla puolustajan paikalta ratkaisevan poikittaispassin 4–1-maaliin Cam Yorkille.

Pronssipelissä pisteet 1+2 summannut sentterilupaus ohitti samalla alle 18-vuotiaiden poikien kaikkien aikojen MM-pisteissä Aleksander Ovetshkinin vuonna 2003 tehtaileman ennätyksen.

U18-ikäluokassa Hughes on koonnut pelaamissaan 14 MM-turnausottelussa tehot 14+18=32. Ovetshkinin entinen ennätys oli 31 pistettä (23+8).

Jack Hughes on monien NHL-kykyjenetsijöiden papareissa ensi kesän potentiaalinen ykkösvaraus taalaliigaan ennen TPS-lahjakkuus Kaapo Kakkoa.

Ikäluokan MM-loppuottelu Venäjän ja Ruotsin välillä on nähtävissä suorana lähetyksenä sunnuntaina klo 20.30 alkaen TV2:sta ja Areenasta.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat