JoMa aloitti pesäpallokauden mestarin elkein Fuengirolassa yli 2 200 katsojan edessä

Hallitseva pesäpallon Suomen mestari Joensuun Maila aloitti uuden Superpesiskauden puhtaalla kolmen pisteen voitolla. Joensuulaiset juhlivat voittoa 2-0 (9-0, 7-6).

urheilu
Juha Puhtimäki
AOP

JoMa kaatoi Fuengirolan paahtavan auringon alla Seinäjoen Jymy-Jussit. Yleisöä oli paikalla yli 2 200.

– Ensimmäisellä jaksolla sattui ja tapahtui. Mikään ei tuntunut toimivan. Pelin edetessä annoimme liikaa ilmaisia juoksuja. Nyt on pettynyt olo. Jätetään tämä peli Fuengirolaan ja jatketaan Suomessa siitä, mihin talviharjoittelussa jäimme, Jymy-Jussien pelinjohtaja Mikko Vainionpää sanoi.

Seinäjokisten toisen jakson alkua vaikeutti lukkari Henri Itävalon epävarmuus. Itävalo antoi peräti kolme vapaataivalta, joiden turvin JoMa pääsi ilmaiseksi 3-1-johtoon. Sen jälkeen Tero Tyynelä siirtyi lukkariksi.

– Pelasimme ajoittain ihan laadukkaasti. Jotain saimme toki ilmaiseksikin, mutta ei se poista sitä, että olimme aika vahvoja. Tarkoituksenamme on kauden aikana lyödä palloa kuin miehet. Alku oli lupaava, mestarivalmentaja Petri Pennaselta viuhkan perinyt JoMan pelinjohtaja Juhani Lehtimäki sanoi.

JoMan palkitut olivat neljä juoksua lyönyt Aleksi Rautiainen (kärkilyönnit 9/13) ja kaksi lyönyt ja kolme tuonut Juha Puhtimäki (9/11).

Seinäjokisten palkitut olivat kärkietenijä Tuomas Raunio (5/10) ja Tyynelä (2/5).

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat