Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Painin MM, Kreikkalais-roomalainen paini
  • Painin MM, Kreikkalais-roomalainen paini
  • Painin MM: Kreikkalais-roomalainen paini
  • Lentopallon EM, Venäjä - Suomi
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, Turkki, kisakooste
  • Urheiluruutu

Sydänkohtauksen harjoituksissa saanut maalivahtilegenda Iker Casillas lähetti huojentuneet terveiset sairaalasta: "Iso säikähdys, mutta voimat ovat tallella"

Portugalilaista Portoa edustava Casillas, 37, kiidätettiin keskiviikkona sairaalaan.

jalkapallo
Casillas
Iker Casillas edustaa portugalilaista Portoa. AOP

Keskiviikkona sydänkohtauksen seurajoukkueensa Porton aamuharjoituksissa saanut espanjalainen jalkapallomaalivahti Iker Casillas kertoi Instagramissa tilansa olevan vakaa.

– Kaikki on hallinnassa, iso säikähdys, mutta voimat ovat tallella, Casillas viestitti.

Porto viestitti keskiviikkona, että maalivahdin tila on vakaa ja sydänongelma selätetty.

Myös Casillaksen entinen seurajoukkue Real Madrid muisti maalivahtia. Espanjalaisvahti on pelannut valtaosan urastaan Realin riveissä, jossa hän juhli Espanjan liigan mestaruutta viidesti ja Mestarien liigan voittoa kolmesti.

– Real Madrid haluaa välittää kaiken tukensa rakastetulle kapteenilleen Casillasille. Läpi ammattilaisuransa hän on opettanut meille, miten uskottomimmatkin haasteet voitetaan, Real viestitti tiedotteessa.

Tieto maalivahtilegendan sydänkohtauksesta kosketti laajasti myös muuta urheilumaailmaa. Pikaista toipumista toivottivat sosiaalisessa mediassa muun muassa espanjalainen tennistähti Rafael Nadal (siirryt toiseen palveluun) sekä entiset seurakaverit Gareth Bale (siirryt toiseen palveluun)sekä Sergio Ramos. (siirryt toiseen palveluun) Myös Realin kilpakumppani Barcelona toivotti pikaista paranemista.

Espanjan maajoukkueessa Casillas on juhlinut MM-kultaa 2010 ja Euroopan mestaruuksia 2008 sekä 2012.

Casillasta pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista jalkapallomaalivahdeista. Hän siirtyi kesällä 2015 Real Madridista portugalilaiseen Portoon.

Portossa hän juhli viime kaudella Portugalin mestaruutta. Joukkue on Benfican takana sarjassa toisena, kun kautta on kolme kierrosta jäljellä.

Lue myös:

Sydänkohtauksen harjoituksissa saanut maalivahtilegenda Iker Casillas lähetti huojentuneet terveiset sairaalasta: "Iso säikähdys, mutta voimat ovat tallella"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat