Huima draama ratkesi jatkoajalla! SB-Pron naisille jälleen salibandykultaa

SB-Pro juhlii toista peräkkäistä salibandyn naisten Suomen mestaruutta. PSS taipui jatkoajalla. Katso viidennen finaalin maalikooste kuvaa klikkaamalla!

Jaana Lirkki kuvassa

Nurmijärveläinen SB-Pro juhlii naisten salibandyn Suomen mestaruutta. SB-Pro kukisti porvoolaisen PSS:n jatkoajalla 4–3 ja vei mestaruuden otteluvoitoin 4–1. Jaana Lirkki ratkaisi kultataistelun SB-Prolle, kun pelikello näytti aikaa 66.21.

SB-Pro valloitti toisen peräkkäisen mestaruutensa.

SB-Pro karkasi heti avauserässä 3–0-johtoon, maaleista vastasivat Karoliina Kujala, Emmi Lindh ja Laura Hietamäki. PSS aloitti hurjan nousunsa toisessa erässä, kun Sanni Koli kavensi numerot 3–1:een.

Porvoolaiset nousivat kolmannessa erässä tasoihin. Kristiina Järvinen (44.02) ja Fanny Holmberg (44.47) osuivat samalla minuutilla. Varsinainen peliaika päättyi 3–3-tilanteessa.

Kuva: Lehtikuva / Vesa Moilanen

Jatkoaika ehti vanheta kuusi minuuttia ennen kuin Anu Raatevaara nosti kaukaa omalta alueelta korkean pallon sektoriin ja Jaana Lirkki jatkoi sen yhdellä kosketuksella PSS:n maalin yläkulmaan.

– Ihan mahtavaa. Olen niin ylpeä tästä joukkueesta, olemme tehneet uskomattoman määrän töitä. Ja vielä tällainen ottelu tähän huipennukseksi, Lirkki tunnelmoi.

– Aika paljon järjestelyjä tämä salibandyn pelaaminen on minulta vaatinut, mutta kun tätä tekee koko sydämellään, niin on ihanaa saada kaikesta lopuksi tällainen palkinto, Lirkki herkisteli.

Lue lisää: