Suora

  • CS:GO: IEM Chicago – välierät
  • Uinnin MM, aamun kilpailut
  • Uinnin MM
  • Uinnin MM

Karhubasket voiton päähän Korisliigan finaaleista

Miesten Korisliigan mestaruutta puolustava Kauhajoen Karhubasket nousi maanantaina voiton päähän tämän kevään finaaleista, kun se voitti kolmannessa välieräpelissä kotonaan KTP-Basketin selvästi 94-70.

urheilu
Jussi Laakso
Jussi Laakso, Karhubasketin valmentajaMarko Tuominiemi / AOP

KTP-Basket oli myös kolmannessa välierässä vailla mahdollisuuksia mestarien puristuksessa Karhubasket pääsee tavoittelemaan ratkaisevaa neljättä voittoa keskiviikkona Kotkassa.

Kotkalaiset eivät ole pystyneet antamaan Karhubasketille välieräsarjassa tiukkaa vastusta, kun kolmaskin kohtaaminen sujui alusta loppuun kauhajokelaisten komennossa. Isännät voittivat ensimmäisen neljänneksen 22-10 ja pitivät siitä lähtien reilua johtoa.

– Säilytimme ihailtavasti malttimme ja esitimme kokeneiden pelaajien kypsää pelaamista. Rakensimme hyviä korintekopaikkoja ja puolustimme niin kuin sovittiin, kehui Karhubasketin valmentaja Jussi Laakso.

Greg Mangano heitti voittajille 25 pistettä ja Rene Rougeau sekä Cameron Jones 19. KTP-Basketista kaksinumeroisiin pisteisiin pääsivät vain Tyrell Nelson (16) ja Michael Pounds (12).

Kouvot piinasi taas Vilpasta

Toisessa välieräparissa Salon Vilpas voitti kotonaan Kouvot 92-91 ja nousi johtoon voitoin 2-1.

Kouvot piinasi myös edellisellä Salon vierailullaan loppuun asti Vilpasta, joka tuolloinkin käänsi pelin lopussa pisteen voitokseen.

Nyt Kouvot johti lähes koko pelin, kunnes Vilpas vääntäytyi edelle kolme minuuttia ennen loppua. Johto vaihteli vielä useaan kertaan, mutta Kouvojen epäonnistuttua viimeisessä hyökkäyksessään taululle jäi taas pisteen kotivoitto.

Jack Gibbs kunnostautui taas Vilppaan ratkaisijana 24 pisteellä. Teemu Rannikko pussitti 18 pistettä. Kouvoista David Gonzalvez heitti 24 ja Ville Kaunisto 19 pistettä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat