Leijona-puolustaja Atte Ohtamaa liittyi joukkueeseen, jossa kaikista huokuu nälkä ja näyttämisen halu: "Muuhunhan me emme voi keskittyä kuin siihen, että pidämme hauskaa"

Leijonat avaa MM-turnauksensa perjantaina Kanadaa vastaan.

Atte Ohtamaa on yksi harvoista MM-joukkueen konkareista. Kuva: AOP

KOSICE. MM-ensikertalaisia vilisevässä miesten MM-jääkiekkomaajoukkueessa on myös kokemusta. Kärpistä joukkueeseen liittynyt puolustaja Atte Ohtamaa kehuu Leijonien tekemisen meininkiä Slovakian MM-turnauksen avausottelun aattona.

– Treeneistä asti on ollut vauhtia paljon. Jokainen äijä nauttii näistä hetkistä ja on valmis, kun ensimmäinen peli odottaa. Ja sitä odotellaan tässä kovasti, Ohtamaa kertoo Yle Urheilulle MM-avauksen alla.

Debyntantteihin konkarilla on vakaa luotto.

– Kaikesta tekemisestä huokuu nälkä, halu näyttää ja halu esittää parastaan. Muuhunhan me emme voi keskittyä kuin siihen, että pidämme hauskaa kentällä ja kaivamme itsestämme parhaan irti.

MM-kisojen avausotteluun Kanadaa vastaan Ohtamaa haluaa itseensä uskovan joukkueen.

– Joukkueesta moni jätkä on ollut pitkään yhdessä, pelannut hienoja pelejä ja raikasta jääkiekkoa. Uskon, että meidän nopeus ja työmäärä kantavat hedelmää, saamme paljon riistoja ja pystymme kääntämään peliä nopeasti, Ohtamaa summasi Leijonien vahvuuksia.

Lue myös: