Suora

  • Urheiluruutu

Jokerien markkinointijohtaja ilmoitti Facebookissa erostaan – yhteistyö jäi kahteen kuukauteen

Martin Mustonen, 34, ilmoitti Facebookin välityksellä jättävänsä Jokerien markkinointipomon tehtävät vain parin kuukauden pestin jälkeen.

urheilu
Jokerit, seuralogo
Jokerit, seuralogoAOP

KHL:n suomalaisseura ilmoitti alkuvuodesta nettisivuillaan (siirryt toiseen palveluun), että Jokerit Hockey Club Oy:n uudeksi markkinointijohtajaksi on nimetty 4. päivä maaliskuuta alkaen mielikuvamarkkinoinnin ja tapahtumatuottamisen moniosaajana mainetta niittänyt Martin Mustonen.

Tuore markkinointijohtaja kertoi yllättäen tuoreimmassa Facebook-päivityksessään, että hän poistui Jokerit Hockey Club Oy:n toimestaan 8. päivä toukokuuta lähtien. Asiasta sovittiin Mustosen mukaan yhteisymmärryksessä KHL-seuran kanssa.

Mustonen korostaa, että urheiluseura, joka on myös yritys, ei voi keskittyä enää pelkästään urheiluun.

– Syynä ovat merkittävät näkemyseromme yhtiön ja seuran toiminnan ja talouden kehittämisestä sekä tulevaisuuden suunnasta suhteessa niihin tavoitteisiin, joita halutaan realistisesti saavuttaa. Lisäksi ajattelussamme oli eroja niin toimintatapojen kuin joidenkin arvojen osalta. Näkemyseromme eri päätöksentekijöiden kesken kasvoivat lopulta niin suuriksi, että sopimuksen purkaminen oli molemmille osapuolille järkevin vaihtoehto, perustelee Mustonen päätöstään.

Lahtelaistaustainen Mustonen tunnetaan erityisesti perustamastaan Summer Up -festivaalista, joka kasvoi hänen aikakaudellaan 23 hengen tapahtumasta parhaimmillaan yli 40 000 kävijän festivaaliksi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat