Suora

  • Kouluviestikarnevaali

Emil Ruusuvuori eteni sijoittamattomana tenniksen nelinpelin loppuotteluun ATP Challenger -turnauksessa

Loppuottelussa vastassa on joko turnauksen ykkös- tai nelossijoitettu pari.

tennis
Emil Ruusuvuori
Emil Ruusuvuori on näyttänyt hyviä otteita nelinpelikentillä.AOP

Emil Ruusuvuori on selvittänyt tiensä yhdessä itävaltalaisparinsa Jurij Rodionovin kanssa tenniksen nelinpelin loppuotteluun ATP Challenger -turnauksessa, tiedottaa Tennisliitto.

Finaalipaikka on 20-vuotiaalle suomalaiselle ensimmäinen tällä tasolla. Hän on aiemmin tänä vuonna voittanut kaksi ITF-turnausta kaksinpelissä.

Kazakstanissa pelattava turnaus on palkintoarvoltaan reilut 50 000 dollaria. Ruusuvuori ja Rodionov ovat turnauksessa sijoittamattomia.

Lauantaina pelattavassa loppuottelussa heitä vastaan asettuu joko ykkössijoitettu portugalilais-bulgarialainen pari Goncalo OliveiraAndrei Vasilevski tai nelossijoitettu intialais-kazakstanilainen pari Arjun KadheDenis Yevseyev.

Lue myös:

Suomen tennismiehet ovat yhden otteluvoiton päässä maailmanlohkon karsinnasta – Espoossa Davis Cupissa vastassa syksyllä kivikova Itävalta

Kontisen ja Peersin pelit päättyivät toisella kierroksella Madridissa – sijoittamaton kaksikko kaatoi suomalais-australialaisparin niukasti

Emil Ruusuvuorelle kauden toinen turnausvoitto Britanniassa

Älkää unohtako Suomen toista tenniksen superlupausta – keuhkokuumeesta toipunut Ruusuvuori antoi vahvan näytön Talissa

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat