Suora

  • Dota 2: The International
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix

Honka haki pisteet Ahvenanmaalta – HJK jatkaa naisten liigan kärjessä tappioitta

Myös TiPS vankisti voitolla asemiaan naisten jalkapalloliigan kärkipäässä.

Jalkapallon Naisten Liiga
Jutta Rantala
Jutta Rantala iski kauden seitsemännen osumansa.Lehtikuva/Vesa Moilanen

Jalkapallon naisten liigan kärkikamppailussa toisena majaileva Honka haki pisteet Ahvenanmaalta, kun se kukisti sarjan neljäntenä olevan Åland Unitedin 2–0.

Espoolaiset siirtyivät johtoon ottelun 23. peliminuutilla Milla Punsarin osumalla. Viittä minuuttia myöhemmin Riikka Hannula kaunisteli johtolukemiksi 2–0. Enempää maaleja ei saarella nähty.

Myös sarjakärki HJK jatkoi voittojen tiellä, kun se päihitti vieraskentällä JyPKin 2–0.

HJK siirtyi 1–0-johtoon ensimmäisellä jaksolla Anna Auvisen maalilla, kun Auvinen siirsi pallon tyhjään maaliin Klubin vapaapotkukuvion päätteeksi. Maali oli helsinkiläispuolustajalle jo kauden viides.

Helsinkiläisten 2–0-osumasta vastasi ottelun 66. peliminuutilla Jutta Rantala. Rantala on onnistunut nyt seitsemän kertaa seitsemän ottelun sisällä, mikä oikeuttaa liigan maalipörssin kärkipaikkaan. HJK on puolestaan voittanut kaikki seitsemän otteluaan.

Kautensa pirteästi aloittanut TiPS jatkoi vahvoja otteitaan, kun se kukisti kotikentällään ONSin 3–0. Jenna Topra vei kotijoukkueen johtoon jo kolmannella peliminuutilla. Osuma oli nuorelle TiPS-hyökkääjälle kauden viides. TiPS meni 2–0-johtoon tunnin kohdalla Moona Talkan osumalla. Nora Lehto viimeisteli loppulukemat 3–0 noin vartti ennen päätösvihellystä. TiPS on nyt sarjassa kolmantena 13 pisteellä.

Muissa otteluissa KuPS otti kauden toisen voittonsa, kun se kukisti kotonaan Ilveksen 3–1. TPS kuritti kotikentällään sarjanousija IK Myrania maalein 4–0.

Lue myös:

HJK jatkaa Naisten liigan kärjessä puhtaalla pelillä – Honka kuritti kotonaan sarjanousija Myrania

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat