Suora

  • Kouluviestikarnevaali
  • Kohti Fifan naisten MM 2019 -kisoja
  • Elävä arkisto esittää
  • Voimistelun SM, joukkuevoimistelu

Korte avasi kauden lupaavasti – "Raskailla jaloilla ja käytännössä yksin juostuna"

Aitajuoksija Annimari Korte avasi kilpailukautensa lauantaina juoksemalla Valenciassa Espanjassa 100 metrin aidat mainiosti 13,22.

urheilu
Annimari Korte
Annimari KorteAOP

Annimari Korte voitti lajinsa Espanjan liigan kilpailussa ylivoimaisesti. Myötätuulta juoksussa oli 1,6 metriä sekunnissa.

– Ei voi olla kuin tyytyväinen, kun tuo aika tuli raskailla jaloilla ja käytännössä yksin juostuna. Odotin kyllä kovempaa aikaa, Korte sanoi.

Raskailla jaloilla Korte viittasi meneillään olevaan kolmen viikon kovaan harjoitusjaksoon. Korte harjoittelee valencialaisseurassa Rafael Blanquerin valmennuksessa.

– Vielä ensi viikko on tarkoitus treenata kovaa. Harjoittelua ei kevennetty tähän kilpailuun, Korte sanoi.

Korte juoksi viime kesänä ennätyksekseen 13,14 ja kilpaili Berliinin EM-kisoissa. Talven hallikausi jäi väliin takareiden revähtymän takia. Jalka ei Korteen mukaan ole oireeton vieläkään.

– Se tuntuu joka aidalla. En tiedä onko se arpea, mutta olen silti pystynyt treenaamaan hyvin. Kivun kanssa mennään, Korte sanoi.

Korte kilpailee seuraavaksi toukokuun lopulla Espanjan Castellonissa käytävässä seurajoukkueiden eurocupissa, jossa hän edustaa Valencia Esports -seuraa. Suomesta kilpailuun osallistuu Jyväskylän Kenttäurheilijat.

– Kiva päästä juoksemaan heti Nooralotta Neziriä vastaan, Korte sanoi.

Lähteet: SUL:n tiedote

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat