Suora

  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: ITA - BRA
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: JAM - AUS
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Kaapo Kakko keräsi taas ylisanoja Ruotsin kiekkoasiantuntijoilta - "Ei ole oikein, että 18-vuotias on jo noin hyvä"

Ruotsin median jääkiekkoasiantuntijat olivat jälleen kerran äimän käkenä, kun Leijonien supertalentti Kaapo Kakko laittoi show'n pystyyn MM-kaukalossa.

Jääkiekon MM 2019
Kaapo Kakko
Kaapo KakkoEPA

Jääkiekon MM-kisojen tämän hetken puhutuin ja kuumin pelaaja Kaapo Kakko teki Kanadaa vastaan perjantaina kaksi maalia ja heti seuraavana päivänä Slovakian verkkoon jopa hattutempun.

Kahteen peliin TPS:n hyökkääjätimantti on summannut viisi maalia - ja kannattaa huomioida, että nimenomaan kovia vastustajia vastaan. Ei siis ihme, että Suomen hyökkääjätähti varasti myös länsinaapurin urheilusivujen pääotsikot myöhään lauantai-iltana.

– Ei ole oikein, että 18-vuotias on jo noin hyvä pelaaja. En minä voinut mitään muuta kuin nousta tuolilta ylös ja taputtaa käsiä yhteen, tiivisti SVT:n kiekkoasiantuntija Staffan Kronwall omat tunnelmansa.

– Kaikki käy häneltä kaukalossa niin helposti ja luonnollisesti, että väkisin saa kuvan, ettei hän (Kakko) ole tehnyt koskaan mitään muuta kuin pelannut Suomen A-maajoukkuessa, ihmetteli puolestaan SVT:n Roger Rönnberg.

– Siinä on maailmanluokan jääkiekkopelaaja tuleviksi vuosiksi. Mutta jottei totuus unohtuisi, hän on jo tällä hetkellä ihan maailmanluokan pelaaja, Mikael Renberg suitsutti Kaapo Kakkoa.

– Huh huh mikä maalitykki Suomesta! Asialla kukapa muu kuin Suomen ihmeteini Kaapo Kakko, hämmästeli Pelle Bäckman.

Myös SVT:n Maria Rooth jatkoi ensi kesän tulikuuman NHL-varausnimen hehkutusta.

– Hänellä on täydellinen paketti huippukiekkoilijaksi. Uskon, että kaikki kumpuaa siitä, että Kakko rakastaa yksinkertaisesti niin paljon jääkiekon pelaamista, tuumi Rooth.

Kaapo Kakon, 18, mykistävää maalia ylistetään Ruotsissa – New York Rangersin kapteeni haluaa suomalaisen joukkuekaverikseen

Lähteet: SVT - Expressen

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat