Suora

  • Uinnin MM, aamun kilpailut
  • Uinnin MM

Kontinen ja Peers etenivät toiselle kierrokselle Rooman tenniksessä

Henri Kontinen ja John Peers kukistivat avausvastuksensa lukemin 7–5, 6–3.

tennis
Kontinen Peers
Henri Kontinen ja John Peers.AOP

Henri Kontinen ja hänen australialainen parinsa John Peers jatkavat toiselle kierrokselle tenniksen ATP-turnauksessa Roomassa. Kahdeksanneksi sijoitettu kaksikko kukisti Moldovan Radu Albotin ja Georgian Nikoloz Basilashvilin nelinpelin avauskierroksella 7–5, 6–3.

Ottelu kesti tunnin ja kymmenen minuuttia. Kummassakin erässä Kontinen ja Peers mursivat vastustajan syötön kahdesti, ja vastustaja pystyi kerran syötönmurtoon.

Rooman turnaus on Kontiselle ja Peersille kenraaliharjoitus kauden toista grand slam -turnausta eli massakentällä pelattavia Ranskan avoimia varten. Suomalais-australialainen kaksikko kohtaa seuraavaksi voittajan ottelusta Guido Pella/Diego Schwartzman Argentiina-Rajeev Ram USA/Joe Salisbury Britannia.

Lue myös:

Suomen tennismiehet ovat yhden otteluvoiton päässä maailmanlohkon karsinnasta – Espoossa Davis Cupissa vastassa syksyllä kivikova Itävalta Kontisen ja Peersin pelit päättyivät toisella kierroksella Madridissa – sijoittamaton kaksikko kaatoi suomalais-australialaisparin niukasti

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat